Çok klasik bir görüntü vermişsin blog tasarımına, ek olarak resimlerdeki detay sayfaları biraz daha düzenlenebilir alanın geniş içerik sığdırma telaşına düşme ve yazı gösterimine odaklan
fikrinizden dolayı teşekkür ederim düzenlemeler yapıcagım
Blog tasarımın olmamış. Tek renk ve kullandığın renk çok cırtlak. Ve sadece duruyor.
İlk tasarımın iş yapar. İndex de orta alandaki resim çokluğu görüntü kirliliği gibi olmuş düzenleyebilirsin..
İlk tasarımın iş yapar. İndex de orta alandaki resim çokluğu görüntü kirliliği gibi olmuş düzenleyebilirsin..
hocam blog tasarımının renklerini değiştirmeyi düşünüyorum.
orta alandaki resimler konu olarak düşündüm üzerinde kaç tıklama kaç yorum yazıyor wordpresse dökmeyi düşünüyorum arkaplanı kullanıcı panelden istedigini yapabilir ister beyaz ister resim eklenecek konuların resimleri orta kısımda gözükücek konuya girdiginde içerikle karsılasıcak psd de fazla resim bogmus evet ama wordpresse açar diye umuyorum.
Blog tasarımın footerında kullandığın görseli atabilir misin?
Pm gönderin müsait bir zamanımda kesip göndereyim
İlk tasarımını youtuberlara satabilirsin. İlk tasarımda ;
Üst menü biraz büyük gibi geldi bana,
Slaytın altındaki kısımda biraz fazla makale linki bulunuyor azalatabilirsin.
Birde en azından yüzeysel olarak kodlayıp canlı demo atarsan daha iyi görme fırsatımız olur :).
Üst menü biraz büyük gibi geldi bana,
Slaytın altındaki kısımda biraz fazla makale linki bulunuyor azalatabilirsin.
Birde en azından yüzeysel olarak kodlayıp canlı demo atarsan daha iyi görme fırsatımız olur :).
zaten konuyu bunun için açtım fikirlerinizi almak için kodlasam değermi kullanılırmı maksatlı kodlamayı düşünüyorum fikirlerinizi göz önünde bulundurarak kodlarken uygulayacağım teşekkürler