-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sevgili olana kadar oğlanın o işi yaptığını öğrenememiş mi, nasıl bir ilişki bu. Bence gerçek değildir bu diyalog :).
Sorunuza gelecek olursak yinede : Yakalar zopaylan ağzına ağzına vurur hastaneye bırakırdım :D
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
"Duygu çorbası" en iyi açıklayan kavram sanırım. O kendine göre haklı. Ama bu iş de bu kadar basit değil. Simit satmak suç mu?
Telefonu elinde tutan erkek sanırım? Karşı tarafın fotosu erkek olduğu için ss alan kız gibi anlaşılıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebookda beğeni çekme için hazırlanmış capslardan biri, gerçekliğine pek inanmıyorum.Ha olduya böyle birşey olsa cevabım şu olurdu heralde;
Küçük gördüğün bu simitçi her gün sabah işe koşturanların tedarikçisi oluyorken, sen bu kafayla gidersin kim bilir kimlerin zevkine tedarikci olursun :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Böyle sevgili olmaz olsun :)
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
gerçek mi sahte mi bilmiyorum fakat utanmakla alakası yok bence insan sevdiğinin hiç bir şeyinden utanmaz yada tiksinmez sonuna kadar seviyodur zaten benim ayağım kırıldığında yürüyemediğim de sevgilim yanımda gururla duruyordu kim ne derse desin yada dalga geçsin umrumda bile olmaz onun yada bizim hakkımızda söyledikleri , her zaman yanımda ve yardıma hazırdı. Ayrılmak için bahane en azından hakkıyla para kazanmaya çalışıyor bazı caniler gibi insanları sömürüp dolandırmıyo bir zamanlarda tavuk döner hikayesi vardı benzer bi olay fakat durum değişik
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kardeşim bu caps sahte :D Hatta yapan kişi bi ara trollemişti duygu taciri felan demişlerdi adama
1 kişi bu mesajı beğendi.
WordPress işleriniz uygun fiyata yapılmaktadır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu arada simitçi diye bazı kişilerin küçümsediği kişiler, çoğu meslekten çok daha fazla kazanıyor. Kızlar bilsin istedim :D
5 kişi bu mesajı beğendi.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.