Yapılan yollarla övünmüyorum ben. Dediğim gibi, iyi yapılanları görmezden gelmemek gerektiğini söylüyorum.
Trafik sıkıştığında küfreden, isyan eden insanları görüyoruz. Bu köprü neden buna ilaç olmasın ?
Hava alanların da beklemekten, rötardan bıktık, hükümet bi işe yaramıyor, hep yol yapıyorlar diye isyan edenler bu hava alanı yapıldığında neden bu dertlerinin bittiğini görmesin ? Belki ilacı bu hava alanıdır ?
İlk mesajda demokrasi , insan hakları denilerek polis resmi konulmuş mesela. Kanuna aykırı iş yaptığında polis görevini yapmasın mı ? Teröristler yol kestiğinde, ilçelere girip taşkınlık yaptıklarında polis görevini yapmasın mı ? Devletin, esnafın malına demokrasi adı altında zarar verecek, polis dursun mu?
Önce yatırımlara izin verilse, sonra bunun devamında bir şey yapılmıyorsa hesap sorulsa ?
Dedim, yine tekrarlayayım, ne mevcut hükümeti, ne de Ak Partiyi severim. Umurumda değil inan. Birini yerin dibine sokmaya çalışırken, önce neden niçin çıkmış, kimden çıkmış bu sorunlar onları araştırmak lazım.