konusal adlı üyeden alıntı

Yapılan yollarla övünmüyorum ben. Dediğim gibi, iyi yapılanları görmezden gelmemek gerektiğini söylüyorum.

Trafik sıkıştığında küfreden, isyan eden insanları görüyoruz. Bu köprü neden buna ilaç olmasın ?

Hava alanların da beklemekten, rötardan bıktık, hükümet bi işe yaramıyor, hep yol yapıyorlar diye isyan edenler bu hava alanı yapıldığında neden bu dertlerinin bittiğini görmesin ? Belki ilacı bu hava alanıdır ?

İlk mesajda demokrasi , insan hakları denilerek polis resmi konulmuş mesela. Kanuna aykırı iş yaptığında polis görevini yapmasın mı ? Teröristler yol kestiğinde, ilçelere girip taşkınlık yaptıklarında polis görevini yapmasın mı ? Devletin, esnafın malına demokrasi adı altında zarar verecek, polis dursun mu?


Önce yatırımlara izin verilse, sonra bunun devamında bir şey yapılmıyorsa hesap sorulsa ?

Dedim, yine tekrarlayayım, ne mevcut hükümeti, ne de Ak Partiyi severim. Umurumda değil inan. Birini yerin dibine sokmaya çalışırken, önce neden niçin çıkmış, kimden çıkmış bu sorunlar onları araştırmak lazım.


Köprü İstanbul'a çözüm olmayacak !!! 3. Köprü ile yerleşim kuzeye doğru artacaktır... Bu nedenle trafik daha çok olacaktır... Köprü ve havalimanı ile birilerine rant kaynakları doğdu... İstanbul'da kalan son yeşil alan olan Kuzey Ormanları yok ediliyor... Bu sayede seller, hava kirliği, su kirliği vb. daha çok artacak..

Twitter'a yapılan her 4 sansür talebinden 3'ü Türkiye'den.. Ne kadar debokratik ülkeyiz... Twitter'da bir şey yazdığında hop gözaltı... Miting de balkondan ayakkabı kutusu gösterince hop gözaltı. Malum kişileri eleştirdiğinde hop terörist, paralelci damgası yeme... Ülkeden debokrasi fışkırıyor resmen... Kazlıçeşmeye miting alanı yapıp sonra burası miting alanı değildir demek hop debokrasi. İnsanları öldürmek, kör etmek polisin destan yazmasıydı dimi... Polisin görevi halkı korumak iktidar yanlısı olmak değil...