Saatlerini Tv başında geçirip ne ülkeye ne kendine hayrı olan insanlarla devletin kurumlarını bir tutman çok yanlış.O tv programındaki kadına güvenen cahil zihniyeti hiç tartışmaya bile gerek yok.

Ayrıca bu ülkenin başına Einstein bile gelse beğenilmez, çünkü devlet olmak bir olmakdır ama bizim ülkemizde yok.Devletin başına gelen herkes kendi borusunu öttürür.Bugün beğenmediğimiz bu devletin yerine yarın sizin düşüncenize uygun parti gelip bu hataları yapsa o bu kadar sesiniz çıkmaz. Bir olmak lazım, gelişmemiş denilen ülkeyi geliştirmek lazım, mesela bloglarda devlet gelişmiyor şu yok, bu hiç olmadı demek yerine, devleti oluşturan bizlerin devlete ne kadar katkı verdiğimizi sorgulamak lazım.

Facelerde karı kız peşinde koşmayla, online oyunlarda tüm günü geçirmeyle, twitterda kim napmış diye saatlerce vakit harcamayla bu ülkeye yapılacak en büyük katkı, internet sağlayıcılarına olur.

Örneğin, bugün Ankara'da bir bulvar var yapılırken herkes isyan etti, ne gerek var ağaçları kesiyorsunuz denildi, mitingler gösteriler siyasilerin söylemleri.Ve acıdır ki o gün bu söylemleri yapıp yaptıkları eylemlerle ülkeyi zarar sokan o kişiler o yol sayesinde evinde bir saat daha fazla uyku keyfi yapıyorlar.Kimse şimdi bunu sorgulamaz mesela.

Ben devletin başındaki partiyi savunmuyorum, akılcı yaklaşmaya çalışıyorum olaylara.Bu partinin geldiğinden beri ülkeye çok şey katmıştır lakin birçok hatasıda bulunmakta.TC ibaresini kaldırması omazsa olmaz Türk firmalarının özelleştirilmesi gibi.Fakat bugün gelişmiş gösterilen amerika, almanya, demokrasi buralarda çokmu sağlam.Amerikada zencilere yapılanlar, Almanyada Türklere yapılanlar ve diğer ülkelerde olup bitenler...

Eleştirirken objektif olmak lazım, detaylı düşünmek lazım.Sırf aklımıza yatmıyor diye üç beş kişinin söylemleriyle o olmaz tutmaz zararı olacak birilerinin yararına olacak bu yatırım şöyle olacak böyle olcak e kardeşim elinde sonunda o boş topraklara bir şeyler yapılacak oralar değerlenecek, akıllı olup geleceği görerek yatırım yapsak ya ayrıca oralarda araziniz olsa hiç böyle laflar edilmezdi benim görüşüm.