-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Benim ablamda çok çekti bu hastalıktan hocam. Kaşıdığı yer bide kabarıyodu (tırnakla koluna çarşı yazmıştık :D) o denli kabarıyodu ve uyutmuyodu ilk gittiği doktorlar anlık geçiren haplar verdi ama bu haplarda uykusunu getiriyodu sonra test yaptılar ve alerjisi olan yiyecek listesi verdiler kesinlikle yemedi onları hapları içmeyede devam etti, yanlış hatırlamıyorsam 2 sene çekti bu hastalığı 2 sene sonra bi geçip bi gelemey basladı şuanda şükür hiç bir şeyi yok. Allah size de şifa versin inşallah
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
HocamHocam bende de vardı 2 sene önce cildiye crebros adında bir ilaç verdi onu kullanıyordum o biraz rahatlatiyordu sonra guatr testi yaptı cildiye haşamato guatr çıktı 2 senedir guatr ilacı ve crebrosu kullanıyorum Allaha şükür yok şimdi bir sıkıntı yok bence birde guatr testi yaptırın ailede falan varsa guatr sizde olma ihtimali de var.Allah şifa versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anlık tedavisiyle bu doktorların boşa zaman kaybetyirmesi. Daha ilk anda bu hastalıktan dolayı doktora giden kişiye alerji testi yapılması gerek. Deri hastalığı sonuçta kişiyi sosyal olarak da zor duruka sokabilir bazen. Insanların çok kolay psikolojik olarak yıpranabileceği bir hastalık olduğundan daha çok özen gösterilmesi gerekli