isousluer adlı üyeden alıntı

Şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılması iptal edilmiş. 30 Ağustos iptal edilmemiş. İnsanlarda farklı bir algı oluşturmaya çalışmayın.


Stadlar'da , büyük meydanlarda yapılan etkinlikler nerde diye sorarım o zaman ben sana...burda da mı ınsanlar eglenıyor dıye yıne sorarım sana..ayrıca bagımsızlıgımızın sembolü olan bu anlamlı bayrama eglence gözü ile bakan sen dahil tüm zihniyetide ayıplarım arkadasım..

Bir degil, iki degil , üç degil .. ne zaman bayram olsa bir mazeret ile yasaklanıyor..Bu adamlar degilmiydi soma katliamı olurken dügün yapıp halay çekenler ? O zaman neden yas ilan edilmedi ? bu ülkede yas ilan edilmesi için arap şehlerinin ölmesi mı gerekiyor hep ?

Herkes bıraksın bu işleri artık, 3 yaşındaki çocuk bile biliyor bu adamların cumhuriyete olan düşmanlıklarını..Anıtkabire gitmeyenler bayrammı kutlayacak bir de ?

Devam etsinler böyle halkın tepkisini alarak oylarını düşürmeye. Millet görüyor degerlere yapılan saygısızlıkları. Sonra kimse demesin bizim oylarımız neden düştü diye

Başkada söze gerek yok