Yasin Ergül adlı üyeden alıntı
Hocam günahını almış gibi olmayım ama sanki sendede bi ************** havas var :D :DBenim arkadaş vardı bir aralar, adam a--zalara video açıyodu fake tabi devamı için kont istiyodu adamlar gönderiyodu :D böyle bölye 3-4 bin tl olunca t.celli arayıp hattımı kapattırmak istiyorum ama bakiyem su kadar nakit almak istiyorum diyip alıyodu :D
O yüzden 300 tl'yi inşallah helal kazanmıssındır hattın turkcellse böyle bir seçeneğinde var :D
makale yazarak kazandım merak etmeyin benim o tarz arkadaşlarım yok :)
Ek Olarak:
Herkez saf ayagına yatıyor şu an adam para aklıyıcak formül arıyor:)
makale yazarak kazandım arkadaşım para aklama filan yok herkesi kendiniz gibi görmeyin şu forumda.
Ek Olarak:
Mobil ödemedeki komisyonu açıklayayım.
Aracı firma %18 KDV ödüyor + Firmalar tamamen kar üzerine kurulu gider olmadığı %20 gelir vergisi veriyorlar + %5-6 AVEA, Turkcell veya Vodafone Alıyor + %3-5 Oranındaki kısmı ise kar kısmı.
Topladık mı naptı %46-50 arası bir oran yaptı. Bence gayet normal
Aracı firma %18 KDV ödüyor + Firmalar tamamen kar üzerine kurulu gider olmadığı %20 gelir vergisi veriyorlar + %5-6 AVEA, Turkcell veya Vodafone Alıyor + %3-5 Oranındaki kısmı ise kar kısmı.
Topladık mı naptı %46-50 arası bir oran yaptı. Bence gayet normal
Bilgilendirme için teşekkürler. Hallettim.
Ek Olarak:
Mobil ödeme kabul eden yerlerden ihtiyacınıza uygun alışveriş yaparsınız. Ayrıca, 300 lirayı bir insan neden bakiye olarak yükler onu merak etmiyor da değilim.
arkadaşın para yollayabileceği tek bu yol vardı o yüzden. hallettik zaten teşekkürler.