denizbabasi adlı üyeden alıntı
Logo değiştirmelisin bana klasik geldi...
Arka plan diğer arkadaşların dediği gibi soğuk geldi bana da. Arka plan değişmeli.
Üst manşetteki fotoğrafların üstüne yazı yazma... Hem fotoğrafa yazı yazıp hemde altta başlık yazmak hiç hoşuma gitmedi.
Tema responsible olursa daha iyi olur.
Haberlerde fotoğraflar arasına boşluk koy... Mesela
buradaki gibi bitişik olmasın.
Haberlerde iki başlık olmasın. Tek başlık olsun.
Buradaki gibi bir üstte birde fotoğrafın altında olmasın.
Yorum yazılacağı zaman yorum kısmına tıkladığımda
"Yorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz. Yorum yazarken lütfen aşağıda yazılan uyarıları göz önünde bulundurunuz!" bu kendiliğinden gitmiyor.. Ayrıca silmek gerekiyor.. Orada tıkladığında onun direkt gitmesi lazım. Haber ara kısmı gibi olmalı.
Facebook ile yorum yapmayı eklersen daha iyi olur.
Diyeceklerim bu kadar...
madalyon adlı üyeden alıntı
valla inceledim biraz şaşırdım. türk düşmanlığının olmaması ilginç geldi ya da ileride olacaktır büyük ihtimal.
KadirHameş adlı üyeden alıntı
merhaba hocam siten gayet basarılı askerligimi bende dargeciittte yaptıgım mardini seviyorum ve sitede bölüclük yapmadıgın için seni kutlarım ilerleyen günlerdede yapmamaman senin durusunu belli eder saygılarımla
Özdemir adlı üyeden alıntı
Normal çok ahım şahım değil şunu diyim hem manşet yazıları hemde haber banner yazıları yazmayın efektli bannerler kullanın internet haberi referans alabilirsiniz mesala
Zeref adlı üyeden alıntı
Hamdullah KADAK çalışması olduğu için güzel de ama şöyle bir kaç sorun var sanırım arka zemin rengi boğucu şu şekil boğucu bu bir haber sitesi bu hack sitesi değil örnek şu sitenin arka zemini gibi olsa
mardin News sitenin
kategori alt kısmı boş haber kutu sayısını orda 12 yerine 24 çıkarın veya o kısma spor veya video resim galeri olsa güzel olacak kolay gelsin
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok önemli yorumlarınız benim için. ÖNERİLERİNİZİ KESİNLİKLE Değerlendireceğim. Başka önerisi olan var mı arkadaşlar..