lostyazilim
tr.link

Site nasıl büyür, nasıl isterdiniz? (Önemli)

4 Mesajlar 736 Okunma
acebozum
tr.link

james007 james007 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 14 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar dün "sitem nasıl" diye bir konu açmıştım sağ olsun ÇOĞU arkadaş yardım etmişti. Allah Razı olsun. Arkadaşlar size bir sorum daha; bir haber sitesi, şimdilik yerel nasıl Olmalı, nasıl Olmasını isterdiniz?

Bir de nasıl büyür, ilerler; gelişir? Haber sitesi...

Arkadaşlar lütfen yorum görüş ve öneriniZi eksilmeyin tecrübeli tecrübesiz arkadaşların desteklerini beklerim lütfen yardım. Şimdiden herkese SAYGI sevgi ve teşekkürler

Sitem: www.kiziltepegundem.com

elektronikssl
webimgo

metin2bloguns metin2bloguns Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad B** Z**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 41 / 42
  • Ticaret 11, (%73)
Facebook'ta Kızıltepe'de oturan herkesi arkadaş ekleyin sonuçta haberler onları iglilendiriyor çoğu bilinçli arkadaş tıklayacaktır, arkadaşları eklediğiniz hesapla güncel sitenizde paylaştıgınız haberleri facebook üzerindende mutlaka paylaşın.

nokta nokta Kurumsal SEO Çözümleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web/Seo/ARGE
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 2585
  • Beğeniler 758 / 758
  • Ticaret 15, (%93)
merhaba, öncelikle seo optimizasyonunu çok iyi yapmanız gerekmektedir. Onun dışınca sitenizin google tarafından popülerliğini tutturmak için, son güncellemesinden sonra, site içi kelime analizi yapmanız ve domain adının keyword ile uyuşması öncelikle şarttır. Sonraki adımlar haber sitenize, her gün güncel, makale yazmanız, hangi kategori ile ilgiliyse ondan sonra gerisi gelicektir

NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI

james007 james007 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 14 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

nokta adlı üyeden alıntı

merhaba, öncelikle seo optimizasyonunu çok iyi yapmanız gerekmektedir. Onun dışınca sitenizin google tarafından popülerliğini tutturmak için, son güncellemesinden sonra, site içi kelime analizi yapmanız ve domain adının keyword ile uyuşması öncelikle şarttır. Sonraki adımlar haber sitenize, her gün güncel, makale yazmanız, hangi kategori ile ilgiliyse ondan sonra gerisi gelicektir

Teşekkür ederim arkadaşlar var mı başka önerisi olan?

Ek Olarak:

metin2bloguns adlı üyeden alıntı

Facebook'ta Kızıltepe'de oturan herkesi arkadaş ekleyin sonuçta haberler onları iglilendiriyor çoğu bilinçli arkadaş tıklayacaktır, arkadaşları eklediğiniz hesapla güncel sitenizde paylaştıgınız haberleri facebook üzerindende mutlaka paylaşın.

Haklısınız hocam zaten öyle yapmaya çalışıyorum. :)

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al