Diyelim ki, dizine ekletmek istediğim sitenin tema ve içerik düzenlemesi çok iyi, ayrı bir işlem yapılması gerekmiyor. Sadece dmoza eklenmesi lazım. Bunun için ne kadar ücret alıyorsunuz? Atıyorum 15 TL dediniz. Site kabul edilmezse ücretin tamamını neden iade etmiyorsunuz?
Ya da bir başka deyişle, dmoz şartlarına uymayan bir siteden de ücret talep eder misiniz?
Ya da bir başka deyişle, dmoz şartlarına uymayan bir siteden de ücret talep eder misiniz?
En azından çamur atmadan soruyorsunuz. Bu yönünüz için teşekkür ediyorum. Piyasasına bakarsanız 40,50 liradan ekliyorlar, geneli moderatörler tarafından ekleniyor, yada bizimki gibi. Benimki 30 lira piyasanın altında. Kimse size %100 ekleme gibi bir şey söyleyemez.
Eklemeden önce site adresini isteyip sitenize göz atıyorum. %10 eklenir, %50 eklenir, %90 eklenir gibi. Kimseye %100 demem.. Diyemem.
Bu işten neden tamamını iade etmediğime gelirsek; Bizde böyle proejerden kazanıyoruz. Yani bu kumar gibi bişey.. Zaten size %20 eklenir dediysem, ve siz parayı verip ekle dediyseniz sorun sizdedir (: Dmoz'a hakimiz. Nasıl ekleyeceğini biliyoruz. Onun için böyle bi hizmet sunduk.