denizbabasi adlı üyeden alıntı

Aciller acayip kalabalık oluyor.. Hastaneye 4'te gittim. 10'da çıktım. 2 buçuk saat muayene sırası.. Önümde 64 kişi vardı.. Muayene oldum yatış verildi 2 saat boş yatak için bekledim.. 4 buçuk saat sonunda yatabildim..

hocam o bişey mi ben karın ağrısından gittim doktara derdimi anlatmaya çalışıyorum bana üstten bakan tavırlarla , daha derdimi anlatmadan yorum yapma hakkını nerden alıyoryorsun diyip umursamama gibi bir tavır sergiledi arkadaş bende bu adamın randevuları niye boş diyordum, böyle umursamaz, boş konuşan, bir şeyi bilmeyen doktor olurmu hastayım bir şeyiniz yok diyor başka doktora gittim ilaç verdi geçti

AlperenAtasever adlı üyeden alıntı

Aynı şey benimde aşıma geldi üstad, karın ağrısından dolayı gittim sıra falan bekledik zaman bi! hayli ilerledi, ee haliyle benim de ağrım çoğaldı. Güç bela 1-2 saat bekledikten sonra muayene olabildim. Doktor hassaslığı farketti, ultrasona gönderdi. Ulrtasonda ortaya çıktı ki, apandisitim şişmiş, patlamasına ramak kalmış.
Hemen ameliyat olman gerekiyor dediler, tamam dedim. Ameliyatı yapabilecek doktor yok. En erken yarın sabah gelir dediler. Lanet olsun dedim, gittim özel hastaneye. Orada oldum ameliyatımı.

bir keresinde soğuk algınlığından sırtım tutuldu kalp krizi zannettik devlet hastasi 5 dk ilerde neyse girdik acilden hiç doktor yok hepsi hemşire neyse doktor bekledim gelmedi, sonra başka hastaneye sevkim istendi ben beşiktaştayım hastane beylik düzünde siyami ersek yada mehmet akif ersoy hastanesi ne istedi ailem kabul etmediler neymiş eğer oraya götürürlerse imza attırıp sorumluluk almayacakmış gittik özel hastaneye beklik düzü zaten hastalandığımda saat iki ilk hastanede 3 saat , oldu mu saat 5 yolda 1 saat hoop 6 ohastaye gittik doktor yok ve öyle rezalet ki anlatamam saat 9 a kadar bekledim bi ... hemşire ineği kolumda patlattı kan almaya çalışırken ki yeni bir hemşire gelmiş benim üzerimde öğreniyor yani eğitimini almamış bide bunla uğraş saat 9 da doktor geldi kısacası kalp krizi mi geçirdiniz susun ve ölmeyi bekleyin