Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
harbi süper ati olması biraz sarsdı ama param olsa kaçırmazdım be sağol abi paylaşım için
SemihT
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Stajyer Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Güzel bilgisayarmış,masaüstü düşünsem kaçırmazdımda :)
Adil
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şimdi yorum yapıcam topa tutucaksınız.Ben olsam bunu evimin önünden bile geçirmem açıkçası.Ürünün daha anakart modeli bile belli değil.Güç kaynağı ne kadar bilgi verilmemiş ki bence en fazla 420W'dır.Ekran kartına gelince 2gb olmuş 10 gb olmuş aslında pek önemli değil ekran kartı seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken nokta bus width'dir.Halk arasında bit olarak geçer veriyolu genişliğidir.Anlıycağınız ben olsam bu pc'yi almak yerine bundan kat kat daha iyi bir pc toplarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adil
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Taksit imkanı olabilir ancak bence kötü bir tercih olur.Fiyat 1.500Tl'ye kurıyım bi sistem isterseniz.
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
1.500 TL'ye kuracağın sistem bundan iyi olacak mı Adil kardeşim ?
Adil
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tabiki en azından anakart markası modeli belli olucak bu tür hazır sistemlerin çoğunluğunun anakartı çin malıdır.
[SIZE=1][COLOR=Silver]Bu sistemdeki çin malımıdır bilmiyorum herhangibir bilgi yok.[/COLOR][/SIZE]
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adil arkadaşıma katılıyorum 1500 üstüne para katar daha iyi bir bilgisayar toparlarım açıkcası
İşlemciden başlayalım İntel iyi marka kaliteli marka ama benim tercihim AMD açıkcası Amd hem daha ucuz hemde kaliteli 2.Ekran kartı ATI kullanıyorum iyi ama şuan yeni ekran kartları var tüm dünyaya adını duyurmak için hem ucuz hem kaliteli Zotac(Normal Maaşlılara uygun kişiler alabilmesi için yeni kartlar üretti.Asıl Amacı Bilgisayar Yazılım Teknisyenleri,Grafik TAsarımcılar için Ürettiyordu) ve VTX bunlar var ... diye devam eder.Anakarta gelince I5 işlemciye uygun vercekleri kesin ama ya en dandiriğise benden demesi PES oynarken o kart yanar ne olcağı belli olmaz.Güç kaynağı gelince oda en ucuzlarında olabilir ben o ucuzlardan çok çektim.2 ya da şansınız varsa 6 ay sonra gidiyor