-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Zihin Engelliler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tanıtım yazıları, sayfa reklamları veya kaliteli sosyal medya Hesabı olan Arkadaşlara reklam verme ile başlayabilirsin şimdilik. Siteyi açmak işin basit tarafı, bundan sonra biraz daha harcama yapman gerekecek maalesef :)
Cüzi miktarlara sayfa reklamı ve tanıtım Yazısı işini yapabilirim istersen?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman ve Yazar
-
-
Ad Soyad
P** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Seo çalışması yaptırman gerek, tanıtım yazısı ve reklam çok iyi bir ulusal haber sitesinden çok ucuza bende ayarlarım ama bence bir ajansla veya güvendiğin biriyle bunu konuş. Yinede pm atarsan konu linkiyle beraber bende detaylı yardımcı olurum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesin yaptığı genel bir hata bu, Site açmak host alıp alan adını bağlamak değildir. Bir site açılmadan önce planlaması yapılır. En önemliside site açıldıktan sonraki aşamadır. O yüzden site planlanması şarttır en önemli noktası reklam stratejisidir. Site açmayı bilen kişiler malesefki reklam bütçesi ayırmayıp site işlerine girdiklerinde bu şekilde konular her gün gözümüzün önüne geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenizin tasarımı çok güzel beğendim. Kimseyi dinlemeyin "illa para ile reklam yaparak sitenizi tanıtacaksınız" diye birşey yok. Herkes kendi kazancını düşünerek söylüyor. Önemli olan siteniz işe yarar olsun birde güvenli. Facebookta sayfa açın , webmaster forumlarında kayıt olup tanıtım yazısını paylaşın ve s. Zaten site güzelse, 1 kişi 15 kişiye tavsiye eder. Öyle diğerlerinden farklı yoksa 15 kişi 1 kişiye bile söylemez :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tasarımcı/İşletmeci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Facebook sayfanı aç arkadaşlarına rica et kendi başına güzel bir seo yap ama güzel olsun adım adım ilerle. sonra facebook'tan güzel bir gönderi paylaş. sonra facebook hesabına 14tl veya ne kadar istiyorsna o kadar para yatır. 14.tl ile 22bin veya 88bin kişiye senin reklamını gösteriyor ve bunlar sayfana üye olarak geri dönüyorlar yaklaşık olarak %3 veya 5 kısmı gibi en düşük.
Ben bunu aylık olarak tekrarlıyorum 14 tl yüklüyorum ve 1 haftaya yayıyorum hergün 2 lira gibi bir miktar vererek ulaşamiyacağın kimse yok.
Tabi seo ve reklam yapan arkadaşların işine balta atmak istemem ama facebook varken ne diye reklam parasını başkasına veriyorsunki ? :P seo tamamen farklı bi dal aslında ama tavsiyem 1 seo kitabı al 10 20 tl arası degişiyor orda yazanları sitene uygula daha çok bilgin olur ve gelişirsin.
hatalı yazdığım yerler varsa k.bakmayın efes+ben = yazım hatası.
1 kişi bu mesajı beğendi.