-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Diğer konuda belirttiğim gibi
Türkiye sayfası olan arama motorları Türkiye'nin önemli günlerinde bu gibi yenilikler yapmadıgı sürece Türkiye sayfasının hiçbir anlam ve önemi yoktur.
Kimisi de burada yandex indeximi arttırsın , ne işi var böyle şeylerle der gibi konuşuyor.
Tarihinize saygı duyan bir yandexi , çıkarlarınızla örtüşmediği için eleştirmek de size yakışırdı . Aferin size ..
Zaten Şehitler'de siz yandex'den index hesabı sorun diye canlarını feda etti.
hayatim53
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
insan tamiri ediyor
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu zihniyetle neden 100 yıl geriden geldiğimizi birkez daha anladım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yapsalar bir dert yapmasalar bir dert. Millet olarak sıkıntılıyız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Executive
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet katılıyorum fakat ne olursa olsun hatırlamaları iyi birşey. Yapmasaydılar ne düşünürdük ? asıl soru bu.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunu farkettiğim için kullanmıyorum. google yapmıyor biz yapalım takdir etsinler çabaları açıkca belli oluyor zaten bize düşman olanların yalandann şov yapmasına gerek yok gerçek hayatta görüyoruz ülkelerini hepsi bize düşman olmuş. türkcell nasıl köylü çocukları kullanıyosa, aile ortamını kullanıp sömürüyorsa buda aynı işte, sömürüyolar ama kalite desen zerre yok, yandexin artık google ile yarışmayı bırak piyasaya girecek kalitesi bile yok önce bunu anlasın. google gibi gelişsin yoksa niye kullanalım ki? bayramımızı kutladı diye mi?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Google'ın neden indeks yapmadığı sadece 2 saat tartışıldı ama Yandex'in neden indeks yaptığı halen tartışılıyor. Bazı arkadaşların da dediği gibi, yapınca milli duyguları sömürmek, yapmayınca milliyetsizlik oluyor neden? Hanginiz olaya ticari açıdan bakıyor?
Mesela, bazı platformlarda Turkcell mi, Vodafone mu yoksa Avea mı? tartışmaları var. Gelen klasik yorumlar ise şöyle; "Vay kardeşim en iyi operatör Turkcell ama çok pahalı!" "Vodafone'un internet paketi diğerlerine göre daha iyi!" "Avea en çok bedava dakika sms veren operatör!"
Hanginiz
Rekabet Kurumu'ndan haberdar? Yukarıda verdiğim operatörler örneğinden yola çıkarak konuşuyorum. Bu gibi büyük ve birbirine yakın firmaların iş hacimlerini dengelemek adına faaliyet gösteren bir kurum. Yine aklıma gelen bir örnek, Marlboro sigarası ile Parliament sigarasının ülkemizdeki en iyi ve en pahalı markalar olduğunu biliyorsunuz. Neden aynı fiyata satılmıyorlar o halde? İşte kardeşim bunu belirleyen bir kurum var. Ayrıca bunun gibi yüzlerce örneği...
Olayın özünden sapmak istemiyorum ve iş bu tartışılan konuyu da ben buna bağlıyorum ve tartışmaya farklı bir yön vermek istiyorum.
Yandex / Google sizin olsaydı?
Saygılarımla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-