eğer bütçeniz varsa size DJI ürünlerini tavsiye ederim dünyadaki en iyi drone kıyaslamasında Phantom serisi önde en iyi serisi ise Phantom 3 PRO cidden çok fazla özelliği var mesela sarj mı azaldı otomatik eve dönme gps ve iniş hesaplamaları falan var, yada sizin alanınızdan çıktı havada hover modu açıp bekleme yada iniş yapma teknolojisine sahip diğer dronalara göre daha fazla havada kalma , daha kalma var http://www.dji.com/product/phantom-3 sayfasını inceleyebilirsiniz
eğer bütçeniz varsa size DJI ürünlerini tavsiye ederim dünyadaki en iyi drone kıyaslamasında Phantom serisi önde en iyi serisi ise Phantom 3 PRO cidden çok fazla özelliği var mesela sarj mı azaldı otomatik eve dönme gps ve iniş hesaplamaları falan var, yada sizin alanınızdan çıktı havada hover modu açıp bekleme yada iniş yapma teknolojisine sahip diğer dronalara göre daha fazla havada kalma , daha kalma var http://www.dji.com/product/phantom-3 sayfasını inceleyebilirsiniz
ABD önlem almaya başlamış dronelere karşı silah sıkanları bile var
Gümrükte problem çıkmıyor. Fakat vergi çıkacaktır. Vergisini ödeyip alabilirsin. Amazon'dan alırsan vergiyi de sipariş esnasında ödediğin için gümrükle de uğraşmazsın.
Gümrükte problem çıkmıyor. Fakat vergi çıkacaktır. Vergisini ödeyip alabilirsin.
aynen fakat şöyle bir sorun var bozuk çıkarsa veya getirirken problem yaşarsa sıkıntılı parça olabilir :D 2 inceleme görmüştüm biri ebayden biri aliden bozuk çıkıyordu şimdi değiştirmeye uğraş dur
aynen fakat şöyle bir sorun var bozuk çıkarsa veya getirirken problem yaşarsa sıkıntılı parça olabilir :D 2 inceleme görmüştüm biri ebayden biri aliden bozuk çıkıyordu şimdi değiştirmeye uğraş dur
size kalmış hocam fakat bu riski göz altına alacaksınız amazondan duymadım ama ebay ve aliden alınan dronelar birinde pervanesinde birinde kamerasında sıkıntı çıkıyordu kamera çok problem değil yenisi takılırda pervane çalışmıyordu drone değişimi lazım türkiyeden almanız pek uygun değil adamın karı da var yurt dışından getirebilecek biri varsa kişisel kullanım diye sıkıntı çıkmaz hemde denemiş olur siz gidebiliyorsanız hem tatil hemde orda denersiniz yoksa bir kaç hafta bekleyeeksiniz gümrük vergileri çıkacak ulaşıp ulaşmaması sizi tedirgin edecek bide açınca çalışıp çalıpmaması var