Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Fastest Cache ile de çakılabilir gibime geliyor ? Herkes cache eklentisi kullanıyor sonuçta. Cache eklentisi + bu eklentiyi sorunsuz kullanan var mı acaba ?


anonymated adlı üyeden alıntı

Super Cache ile çakışabilir. Onun için sadece footer'a taşıma yapmam gerek sanırım. Bir de sondan 2. "....data scheme URLs" burası ne ifade ediyor?

Cache eklentisi ile birlikte kullanıyorum ve bir çakışma yaşamadım ama çakışma yaşayacağınızı düşünüyorsanız o tikleri iptal edebilirsiniz. Ama o tikleri iptal etmeniz diğer seçenekleri kullanmamanıza olanak sağlıyor.
Ama örnek olarak wp super cache ile head cleaner eklentisini aynı anda kullandığım bir site var sizlere iletebilirim bu siteyi kontrol edebilirsiniz.

"URLs of images in CSS will be converted into the data scheme URIs" Kısmına gelirsek bunu işaretlemem gerektiğini bir yabancı kaynaktan buldum.
Tam olarak çeviriyi anlayamadım ama anladığım kadarıyla css teki resimleri belirli bir url formatına çeviriyor. İnternetteki dökümanlardan edindiğim az çok bilgiye göre cssteki resimleri data: şeklinde bir url formatına çeviriyor ve kaynaklarda söylenenler bu şekilde olması daha hızlı yüklenmesini sağladığını belirtiyor.
Tabi tam ingilizcem olmadığı için bu konuda pek bir açıklama yapamadım.

Örneğin şu tarz bir kod oluşturmayı sağlıyor.
width="16" height="14" alt="embedded folder icon">

İngilizcem var diyorsanız bunun ile ilgili dökümanları sizlere iletebilirim.