Canxx adlı üyeden alıntı

Oyun forumu kurmanın tek kuralı =) herhangi bir oyun üzerine bir tane pvpserver kurmalısın yoksa kesinlikle tutmaz. tabi masraftan kaçınmak yok

Yeni bir private server kuracak arkadaşla anlaşabiliriz aslında iki kişi için de yararlı olacağını düşünüyorum. Mantıklı bir konu teşekkür ederim :)

nwalka adlı üyeden alıntı

Bir forumunun yükselmesindeki en onemli kisim iceriktir . ne kadar icerik okadar indrexlenme , ne kadar indexlenme okadar hit.
İlk basta biraz icerik pompalamalisiniz. Bu isi yapan forumda arkadaslar var farkli iplerden mantijkli konu girilmesi lazim

Ek Olarak: Ayrica kampanya duzenleyip steam kod tarzi seyler dagitabilirsin bu uye ceker

Kampanya düzenleyeceğiz zaten özellikle portal açıldığında facebook twitter sayfalarını aktif olarak kullanacağımız için sosyal medyada tanıtım yapılması için çeşitli çekilişler düzenleyeceğiz. İçerikleri de şuan 4 kişiyiz hepimiz günde 10-20 özgün konu açsak 20 şer tane de yarı özgün açsak çok hızlı yükselir kanaatindeyim.

Schwarz adlı üyeden alıntı

Herkes domain ismine takılmış ama arkadaşın dediği gibi gayet akılda kalıcı bi domain. Tema olarak farklı bir tema tercih edilebilir.


Teşekkürler nasıl bir tema önerirsiniz ? Arkadaşlar açık renkli ve rengarenk bir tema olsun demişler ama çoğu rakip forum bizim temaya benzer sade ve şık, renkli tema tercih etmişler. İlerleyen zamanlarda daha iyi bir tema yaptıracağız bu başlangıç için zaten. Yeni açtığımız için çok fazla masraf yapmayalım, önce forumu bi donatalım dedik :)