-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Google Analytics'de siteme gelen hitlerin anahtar kelimerine bakarken "anil zengin kimlik bilgileri" kelimesini gördüm. Bu aramayı yapan kişi de ilk sırada oldugu için siteme girmiş.
Konuyla alakalı olark kim neden kimlik bilgilerimi sorgulatır bilgim yok, yasal işlem için avukatımla konuşacağım fakat sizden de görüş almak istedim, bilgisi olan veya böyle bir şey yaşayan var mı ? Ya da isim benzerliği ihtimali var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam isminiz oldukça çok bulunabilecek bir isim. Yani Türkiye'de bir sürü Anıl Zengin vardır tahminimce. Yine de avukata bir danışın fakat çok korkulacak bir şey olduğunu sanmam.
H1N2
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
PHP Coder
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Her yere kimlik bilgilerinizi veriyorsunuz ve birisi çıkıp kimlik bilgilerinizi sanal ortamda araştırıyorsa bu bir suç değildir.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
AnılZengin adlı üyeden alıntı
Hocam internette bulursanız kimlik bilgilerimi bana da atın. Konuyla alakasız da yorum atmayın bana kalırsa, boş konuşmaktansa hiç konuşmamak daha iyidir.
Güzel kardeşim, eğer hiçbir yerde kimlik bilgin yok ise ve bunu biri aradıysa neden sıkıntılı bir durum olduğunu düşünüyorsun ? Bırak arasın :)
Ayrıca Türkiye'de bu isme sahip olan tek kişi sen olmayabilirsin. Belki böyle bir durum vardır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
AnılZengin adlı üyeden alıntı
Hiçbir yerde yok hocam kimlik bilgilerim, insan tedirgin oluyor ister istemez. Kim neden sorgulatsın yani beni, teşekkür ederim yorumunuz için
Rahat ol dostum. Bir sıkıntı olmaz. Sen böyle bir durumda bile huylandıysan zaten kimlik bilgilerini ulu orta yerlerde vermemen gerektiğini bilen bir insansın demektir. Endişe etme, kafana da takma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bence kişi
buradaki bilgiyi arıyor :)
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!