Merhabalar,
Bendeniz daimi bir iş arama sürecindeyim. Ancak sürekli bir iş bulamadım henüz. Günün çoğunluğunda evde ve bilgisayar başındayım. Temel düzeyde bilgisayar ve internet bilgisine sahibim. Daimi bir iş buluncaya kadar geçici iş arıyorum.
Benzer bazı tecrübeleri :
- Makale yazarlığı (Ücret ödemelerinde sorun yaşadığım için bıraktım ve düşünmüyorum artık makale yazarlığı)
- Emlak sitesine veri girişi. (Dönemsel bir iş olduğu için sona erdi)
- Haber sitesine haber girişi. ( Ücret tatmin etmediği için anlaşamadık)
- Ses çözümleme. (Sesleri yazıya çevirme işiydi ve 2 ay sürdü. Ücretine göre oldukça yorucuydu. Sağlık açısından sakıncalar baş gösterdiği için bırakmak zorunda kaldım. Aslında güzel bir işti.)
Diğer başka iş tecrübelerim de mevcut. Ama buradaki işverenler açısından çok fazla ilgi duyulabilecek sektörler olmadığı için ilave etmedim. İsteyenlere özel mesaj olarak CV bilgilerimi gönderebilirim.
Son olarak belirtebileceğim; yaşım 46 ve İşletme MBA derecesine sahibim. Yaş dolayısıyla ve ikamet ettiğim yerin küçük olması dolayısıyla iş bulmakta zorlanıyorum. Oldukça disiplinli ve titiz çalışan birisiyimdir.
Bu nedenle bugünlerde yapabileceğim bir iş arıyorum. Kimsenin iş beğenmemeye hakkı yok elbette. Ancak emeğin gerçek hakkı verilmeyen işveren ve işlerde de kimsenin çalışmak zorunda olmadığını düşünen birisiyim. Çok fazla beklentim yok açıkçası. Temel ihtiyaçlar için yeterli olması kafi.
İlgilenenlere duyurulur.