lostyazilim

İş Arıyorum

7 Mesajlar 1.605 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kuvayi kuvayi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Haber Editörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad L** G**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 56 / 55
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar,

Bendeniz daimi bir iş arama sürecindeyim. Ancak sürekli bir iş bulamadım henüz. Günün çoğunluğunda evde ve bilgisayar başındayım. Temel düzeyde bilgisayar ve internet bilgisine sahibim. Daimi bir iş buluncaya kadar geçici iş arıyorum.

Benzer bazı tecrübeleri :

- Makale yazarlığı (Ücret ödemelerinde sorun yaşadığım için bıraktım ve düşünmüyorum artık makale yazarlığı)

- Emlak sitesine veri girişi. (Dönemsel bir iş olduğu için sona erdi)

- Haber sitesine haber girişi. ( Ücret tatmin etmediği için anlaşamadık)

- Ses çözümleme. (Sesleri yazıya çevirme işiydi ve 2 ay sürdü. Ücretine göre oldukça yorucuydu. Sağlık açısından sakıncalar baş gösterdiği için bırakmak zorunda kaldım. Aslında güzel bir işti.)

Diğer başka iş tecrübelerim de mevcut. Ama buradaki işverenler açısından çok fazla ilgi duyulabilecek sektörler olmadığı için ilave etmedim. İsteyenlere özel mesaj olarak CV bilgilerimi gönderebilirim.

Son olarak belirtebileceğim; yaşım 46 ve İşletme MBA derecesine sahibim. Yaş dolayısıyla ve ikamet ettiğim yerin küçük olması dolayısıyla iş bulmakta zorlanıyorum. Oldukça disiplinli ve titiz çalışan birisiyimdir.

Bu nedenle bugünlerde yapabileceğim bir iş arıyorum. Kimsenin iş beğenmemeye hakkı yok elbette. Ancak emeğin gerçek hakkı verilmeyen işveren ve işlerde de kimsenin çalışmak zorunda olmadığını düşünen birisiyim. Çok fazla beklentim yok açıkçası. Temel ihtiyaçlar için yeterli olması kafi.

İlgilenenlere duyurulur.

wmaraci
reklam

dduru dduru WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek spor yazarı/editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 2, (%100)
ben de makale yazarlığı yaptım fakat aynı konuda düzinelerce farklı makale yazma fikri beni gerdi. halen makale yazarlığı yazarlığı yapmayı düşünüyorsan sana bir site linki atabilirim. ödemler gayet zamanında yapılıyor. sıkıntı olmaz. en azından 3-5 kuruş gelirin olur.

buzmavisi buzmavisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1451
  • Beğeniler 302 / 276
  • Ticaret 11, (%73)
Para konusunda %20 ortaklıkla çalışmak istersen pm atabilirsin. Her yüz tl 20 tl kazanabilirsin.

• Üyelik 12.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Haber Editörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad L** G**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 56 / 55
  • Ticaret 3, (%100)

dduru adlı üyeden alıntı

ben de makale yazarlığı yaptım fakat aynı konuda düzinelerce farklı makale yazma fikri beni gerdi. halen makale yazarlığı yazarlığı yapmayı düşünüyorsan sana bir site linki atabilirim. ödemler gayet zamanında yapılıyor. sıkıntı olmaz. en azından 3-5 kuruş gelirin olur.

Teşekkür ederim yanıt için.

Evet, ödeme haricinde beni de açıkçası çok gerdi makale hazırlama işi. Çünkü bazen aynı konuda aynı gün 300 kelimelik özgün makale istiyorlardı. Günde en az 5 makale şartları vardı. Zaten 2-3 makaleden sonra özgün makale için kelimeler kifayetsiz kalıyordu.

Sağ ol.

Ek Olarak:

buzmavisi adlı üyeden alıntı

Para konusunda %20 ortaklıkla çalışmak istersen pm atabilirsin. Her yüz tl 20 tl kazanabilirsin.

Pm gönderdim.

Ek Olarak: Günceldir

wmaraci
wmaraci

kabardey kabardey Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%0)
e ticaret girişimciliğine başlamak isteyenler pm atsın bütçe çok fazla değil

• Üyelik 12.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Haber Editörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad L** G**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 56 / 55
  • Ticaret 3, (%100)

zamanedukkani adlı üyeden alıntı

e ticaret girişimciliğine başlamak isteyenler pm atsın bütçe çok fazla değil

Son 5,46 $ kaldı cepte :)
Keşke olsaydı biraz sermayemiz. Maalesef...

musesuel musesuel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek bilisimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 19 / 9
  • Ticaret 27, (%100)

dduru adlı üyeden alıntı

Ben sitenin linkini alabilirmiyim. Sakıncası yoksa

Makaleyazar
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al