nettebilgi adlı üyeden alıntı

8-9 yaşındakiler değilde genellikle 14-18 yaş arası hilelerle uğraşanlar. Benimde var hile blogum. yaş düştükçe reklamlara tıklamada çoğalıyor.


Forumda kaliteli paylaşım olsun istiyorum bi yerden sonra üyelere kalacak sonuçta forum. 1 sene sonra günlük 10-20 lira arası girse cebime yeter bana öğrenciyim harçlık çıksın seneye fazla bi giderim yok zaten :)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Şuan bir haber sitesi açtık. Zor bir sektör. Ajans üyeliği aldık İHA dan. Tek dala yöneldik alan adımızda o kelime geçiyor. 6 gün oldu şuan anlık 13 kişi var sitede. Tekilhit 250 civarında.

Sektör önemli. Oyun sektöründe rekabet çok büyük.


Senelerdir oyun oynuyoruz forumlardan başka bi yeri takip ettiğimi söyleyemem. Oyun haberleri yapan siteler sosyal medyadan hit çekiyo sanırım. Sonuçta oyun tanıtımı vs paylaşıyorlar, oyunda bir hatayla karşılaştığında araştırıyosun ve karşına hep forum siteleri çıkıyor. 3-4 online oyun forumu var onların da yarısı tek bir alana yönelmiş, diğer yarısı çöplük her tıkladığın yerden pop-up reklam fırlıyor. Güzel ortamı bulan kişiler sürekli forumu takip edecektir bence. Siz bu işin içindesiniz fakat alanlarımız farklı sayılır, saygılar :)