-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar 1000 tl bütçem var üniversiteye gidecem. aylık cüzzi bi miktarda olsa gelir elde etmek istiyorum. youtube kanalımı alsam, yoksa teknoloji yada moda üzerine site alsam. sizce hangisi yapsam aylık sabit bir gelirim olur önerilerinizi bekliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adammı ? Son Adam 1938'de Öldü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam internetin sabit bir geliri olmaz ; bi bakarsın 10 kazanırsın bi bakarsın 100 kazanırsın ; ama kazanırsın yani sabır özgünlük ve kaliteyle yükseltirsin her geçen gün ; bana kalırsa teknoloji siteleri fazlasıyla var videolarına güvenirsen youtubekanalı daha güzel our
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
hocam internetin sabit bir geliri olmaz ; bi bakarsın 10 kazanırsın bi bakarsın 100 kazanırsın ; ama kazanırsın yani sabır özgünlük ve kaliteyle yükseltirsin her geçen gün ; bana kalırsa teknoloji siteleri fazlasıyla var videolarına güvenirsen youtubekanalı daha güzel our
sıkıntı orda işe hocam video çekebilecek bi durumum yok çünkü bu konularda hiç bi biligim yok. ya 1000 liralık bir site satın alacam hali hazırda gelirli.ben ilerletecem ama hangi sektöre yönelsem bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CLeVeRsTR adlı üyeden alıntı
sıkıntı orda işe hocam video çekebilecek bi durumum yok çünkü bu konularda hiç bi biligim yok. ya 1000 liralık bir site satın alacam hali hazırda gelirli.ben ilerletecem ama hangi sektöre yönelsem bilmiyorum
bana kalırsa sıfırdan başlamanı tavsiye ederim tutulman zaman alabilir ama paran cebinde kalır onunla backlin alırsın bir kaç ayar yaparsın reklam verirsin güzelde tutunur hiç yoktan baştan beri sana ait olmuş olur ; bu sıralar oyun siteleri teknoloji siteleri yüksek seviyelerde düşünebilirsin ; kadın blogu tarzıda olabilir bir kaçta yazar alırsın tamam
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ek Olarak:
AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
bana kalırsa sıfırdan başlamanı tavsiye ederim tutulman zaman alabilir ama paran cebinde kalır onunla backlin alırsın bir kaç ayar yaparsın reklam verirsin güzelde tutunur hiç yoktan baştan beri sana ait olmuş olur ; bu sıralar oyun siteleri teknoloji siteleri yüksek seviyelerde düşünebilirsin ; kadın blogu tarzıda olabilir bir kaçta yazar alırsın tamam
kadin blogu üstüne aklımda süper bi domain var ama alıp almamak arasında kararsız kaldım. ama tutarsada süper olur çünkü domain çok güzel. domaini aldıktan sonra wordpress kursam güzeldi bir tema ile olurmu yada forum sitesi kursam hangisi daha mantıklı olur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CLeVeRsTR adlı üyeden alıntı
Ek Olarak:
kadin blogu üstüne aklımda süper bi domain var ama alıp almamak arasında kararsız kaldım. ama tutarsada süper olur çünkü domain çok güzel. domaini aldıktan sonra wordpress kursam güzeldi bir tema ile olurmu yada forum sitesi kursam hangisi daha mantıklı olur ?
hem blog hem forum olsun hocam ; zaten wordpress olunca hostda olcak o yüzden hem blog saygası olur hem forum sayfası öyle daha çok ilerlersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bayanlar forumdan ziyade blog sitelerinde daha çok takılıyor hocam, en iyisi ikisininde olması.
aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o zaman blog kurayım bide forum ana sayfa blog olsun bide link koyarım forum diye. bu şekilde nasıl olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ana sayfa kesinlikle blog olsun ;)
aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öneriniz için teşekkür ederim hocam. bu iş kafama yattı. ama farklı alternatiflerde bekliyorum :)