Kakarotto adlı üyeden alıntı

Özet geçiyorum;

Barcelona'dan selam çakıyor ilk cümlede.

İkinci cümlede kendini tanıtıyor, görevinin hergün yeni uygulamaları takip etmek olduğunu söylüyor ve email adresini de Google Play'den bulmuş.

Eğer bu mesajla ilgilenmiyorsan/ilgini çekmiyorsa bu emaili yoksay diyor üçüncü cümlede.

Anti Pig uygulaman için Appszoom sitesinde sayfan olduğunu söylüyor. Üye olup .... için geliştirici hesabı açman gerektiğinden falan bahsediyor ve senin yaptığın uygulamanın 4milyon kişi tarafından bulunabilir/aranabilir olduğundan emin ol diyor. Çok hızlı olduğunu ve 100% ücretsiz olduğunu söylüyor.

Muhtemelen endişelendiğini ve Appszoom nedir ve bu adam neden bana yazıyor diye düşündüğünü söylüyor işte.

Ondan sonrasında kendi sitesinde uygulamaları listelediklerinden, test ettiklerinden, incelediklerinden ve makale yazdıklarından falan bahsediyor. Eğer editörler uygulamanı kabul edilebilir/kayda değer olarak belirtirlerse de sizle direk iletişime geçiyorlarmış.

Toplulukları milyonlarca ziyaretçiden ve 25.000 geliştiriciden oluşuyomuş. Görevlerinin insanlara uygulamalar konusunda yardım etmek olduğunu söylemişler.

Not: Hızlıca okudum, gözden kaçan yerler olabilir, genel olarak bunları söylemişler.

Çok teşekkür ederim.