Site Adresi : http://dantelmoda.com/
Sitenin kullandığı altyapı : wp
Açıldığı Tarih: 1 ay
Pagerank değeri : 0
Site İçeriği & Amacı :
Uzun zamandır üzerinde uğraştığımız ve gerçekleşmesini istediğimiz kadın portalı projemiz olan DantelModa.com’u şu an gece saatlerinde aktif etmiş bulunmaktayım. Daha önceleri bir çok kadınlara yönelik web girişimlerimiz olmuştu fakat hepsi ayrı ayrı kategoriler içindi. Artık hepsini bir araya toplama kararı aldık. Bu sebeple alanadımızı seçerken genel bir isim seçtik.
Dantel, kadınlar için vazgeçilmezdir. Çeyizlerin olmazsa olmazı danteller, örgü modelleri, havlu kenarı, iğne oyası, tel kırma ve dahası. Hepsi için tek tek kategori açılıp, yazılar, resimler girilecek. Sizlerden de yazı ve resim bekliyoruz.
Moda, 2016 yılına yaklaşmaya başladık. 2015 yılı modası geride kaldı. Bizlerde yeni senenin modasını başka bir yerde aramadan dantelmoda.com’da bulabilmenizi sağlayacağız.
İsmimiz dediğimiz gibi çok genel. Ara sıra dekorasyon, diyet, yemek tarifi yazıları da görürseniz şaşırmayın. Sadece bizim yazarlarımız değil, sizlerden de yazılar bekliyoruz. Sağlam bir ortam oluşturmak kolay değil, ekip işi. Sizlerde bizlere destek olursanız bu işin altından çok kolaylıkla kalkabiliriz. Amacımız para kazanmak değil, temiz bilgiyi arayana ulaştırmak. Sizleri reklama boğmayacağız elbet ama 1-2 adet resimli/yazılı reklamlar olabilir. Bunu da anlayışla karşılayacağınızı düşünüyoruz.
Bu yazı belki hiç okunmayacak, sizler zamanla eklediğimiz içeriklerden ihtiyacınız olanı alıp çıkacaksınız. Bu bir sitem değil tabi ki :) . Merak etmeyin, sizleri doğru bilgi ve resimlere ulaştırmak için elimizden gelenleri yapacağız. Fazla uzun tutmak istemiyorum okunmayacak bir yazıyı ama google, yandex gibi arama motorlarında üst sıralarda olmak için uzun ve etkili yazılar olması gerekiyor. Bende yazmaya çalıştım, giriş yazımız olsun dedim. Belki bir gün dönüp bakarız bu yazılara. Kim bilir nerelere geleceğiz, bu proje çöpe mi gidecek yoksa internet aleminde ismini duyaracak. Hep beraber bekleyip göreceğiz.
Hadi Bismillah diyerek başlayalım. http://dantelmoda.com/dantelmoda-com-acildi/
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri : Belli başlı kelimelerde google üzerinde sıralama almak ve daha fazla kişiye ulaşmak.