Haklısınız, ne yazık ki bu sektörde işini bilmeyen kişiler yüzünden bizlerinde önü kesilebiliyor. Muhtemelen sizin verim alamamanızdaki sebep çalışmalarınızın %95 inin çöp siteler üzerinden yapılmış olmasıdır. Çalışması daha yeni biten bir site 24. sıradan 14. sıraya gelmiş durumda, yine 2. ve 3. sayfada olan birçok müşterilerimiz şu an ilk sayfada ki bunun gibi birçok referansımızda konumuzda mevcut.Müşterilerimizin yüzlerinin gülüyor olması yapmış olduğumuz işe saygımız olmasından ve bu işi üst segmentte yapıyor olmamızdan kaynaklanıyor
İnsanların hakkında kalmaya gerek yok, bir iş yapılacaksa eğer bu iş düzgün yapılmalı. Biz ciddi siteler üzerinden çalışıyoruz ve profesyonel bir optimizasyon çalışması yapıyoruz.
Önyargınıza anlayışlıyım,geçmiş olsun. Başarılar dilerim
ersal adlı üyeden alıntı
Sevgili Hocam, Öncelikle teklifiniz için teşekkür ederim ancak ben sizin konunuzu inceledim ve buna benzer bir çalışmayı belirttiğim site için yaptırdım fakat ne yazıkki hiçbir yararı olmadı ve bu konuda uzman başka bir arkadaş baktığında siteye yarardan çok zarar vermişler dedi.Bu bakımdan ben gerçek manada site ile ciddi anlamda ilgilenecek ve gözle görülür yükselmeler sağlayacak devamlı çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum elbette alacağı rakamda yaptığı çalışmalara yönelik her ay artışta gösterebilir.Teklifiniz için tekrar tşk eder başarılar dilerim.
Ek Olarak:
CennetKapisi adlı üyeden alıntı
seo paketlerden muhakkak uzak dur ayni hatayi bende yaptim seo paketin iyisi kötüsü olmaz hepsi zararli kardesim aman dikkat
Yanlış düşünüyorsunuz ve yanlış bilgi veriyorsunuz.(Hepsi zararlı değil) Eğer bir çalışma organik olarak dofollow-nofollow endeksli yapılıyorsa ve bu kaynaklar google ile diğer arama motorlarının tasvip ettiği kaynaklarsa çalışma zamana yayılarak yapılıyorsa seo paketleri her zaman yararlıdır
Ancak siz oturduğunuz yerden tek tık ile 100-300-5000 adet çöp siteye backlink adı altında gönderim yapıyorsanız bu zararlıdır ve google tarafından ceza almanız an meselesidir. Şu konuda haklısınız, piyasada bu işi yapan kişilerin birçoğu iyi niyetli değil ve yapmış oldukları işin bilincinde olmadıklarından birçok web sitesine zarar vermeyede devam ediyorlar