LikeSend adlı üyeden alıntı

Jandarma bir şey yapmıyor ne demek ya böyle gerizekalıca bir şey yok.

Alanya jandarma karakoluna telefon edelim bakalım kızın söylediği gibi jandarma ilgilenmemiş mi gerekçeleri neymiş

Alanya İlçe Jandarma Tel : (0 242) 513 10 03

Herkes arasın bakalım ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu

Ek Olarak:

Kadının nikahlı kocasıda yapıyor bu tür işkenceleri, ona gerekçen nedir ?

Ek Olarak: Alanya ilçe jandarmayla görüştüm şimdi, sayfaları söylenenleri tutanakları falan sordum böyle bir şey yaşandı mı neden ilgilenilmiyor dedim .

Olayda tutanakta isimleri geçen personeli sayınca Alanya ilçe jandarma değil Mahmutlar Jandarma Karakolunda yaşanıyor olduğunu konunun üstlerine de iletilip yarın ayrıca ilgilenileceğini söylerek isimleri sayfaları bu forum dair olayın yazıldığı siteleri de not aldırdım.

Mahmutlar Jandarma Karakolu Tel: 0242 5284167

Şimdi burayı da arayıp soralım bakalım, ilgilenilmediği söylenen karakol bu

Ek Olarak: Mahmutlar Jandarmayla da görüştüm şimdi, önce asker çıktı sonra durumu anlatınca nöbetçi rütbeli kimse artık ona verdi telefonu

Kişileri tanıdıklarını, iddiaların böyle olmadığını yani karakolun ilgili davrandığını, kızın her aradığında hemen ekip gönderip ilgilendiklerini, bir sürü dosyalarının olduğunu ve mahkeme karar vermeden oraya asker dikemeyeceklerini, erkeğin korunma kayırılma gibi bir şey olmadığını. Bi nevi hem ilgilendiklerini söylüyorlar hemde kızın korunma talebi gibi şeylerin savcılık talimatıyla olabileceğini kendilerinin yetkili olmadığını söylüyorlar. Yani söylendiği gibi olmadığını, karakolun yardımcı olduğunu söylüyorlar.

Belli ki iş savcıda bitiyor, bir çok kez şiddet gören huzur içinde yaşayamayan birine koruma verilmesi gerekir


Yillar once abimin laptobu gasp edilmis ve kendisi arabada alikonmustu. Polis yine ilgilenmeyecekti neyse ki tanidik bir memur yardimci olduktan sonra adamlari evlerinden aldirdik. Evet sadece bir kamera kaydina bakarak 3 kisiyi ayni anda evinden cikardilar baskinla. İlla siyaset, adamcilik, dayilik olmus memleket.
Burada da durum ayni. Blogdaki yazilara baktiniz mi? Jandarma orucluymus da seytan demis tarlaya birak git. Essogluessek tutma o zaman zorla mi?
Yani devlet bu insanlara neden maas veriyor? Bu insanlar neden denetlenmiyor? İnsan hayati ne ara bu kadar degersiz hale geldi?