İsa adlı üyeden alıntı

Yillar once abimin laptobu gasp edilmis ve kendisi arabada alikonmustu. Polis yine ilgilenmeyecekti neyse ki tanidik bir memur yardimci olduktan sonra adamlari evlerinden aldirdik. Evet sadece bir kamera kaydina bakarak 3 kisiyi ayni anda evinden cikardilar baskinla. İlla siyaset, adamcilik, dayilik olmus memleket.
Burada da durum ayni. Blogdaki yazilara baktiniz mi? Jandarma orucluymus da seytan demis tarlaya birak git. Essogluessek tutma o zaman zorla mi?
Yani devlet bu insanlara neden maas veriyor? Bu insanlar neden denetlenmiyor? İnsan hayati ne ara bu kadar degersiz hale geldi?


valla işte hep bu adaletsizlikleri söyleyince demediklerini bıramıyorlar, ne sorun olsa üstü örtülsün istiyorlar, bunun yanlış olduğunu anca kendi başlarına gelince anlıyor insanlar anca o zaman sesleri çıkıyor.

Bu konuda karakolun pek bir etkisi yok gibi görünüyor, ona emir gelmeden koruma falan sağlayamaz, bu adam hakkında tutanak tutmak savcıya götürmek dışında işlem yapamaz ve bunu da onlarca kez yapmış. Karakolun kafasına göre tutuklama yapmasını ya da cezayı kesmesini bekleyemeyiz yanlış olur bu. Savcılık kendince sebeplerle ciddiye almamış ve korumaya gerek duymamış belli ki, böyle olmaması gerekiyor, daha aktif koruma verilmesi işin üstüne düşülmesi, şikayetçinin güvenliğinin garanti altına alınması lazım.

Zaten bir sürü insan devreye girmiş durumda şu an, olayı üstlenen avukatlar isimler falan da var(yarın hepsi unutmazsa tabi) haber sitelerinde bile paylaşılmış bu durum, yine de yarın Alanya kaymakamlığını da arayarak durumu anlatayım iş bu kadar büyüdüğü için mutlaka ilgileneceklerdir.