fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yasa dışı içerik bulunmuyor diyorsun ancak sitende script paylaşıyorsun. Bunlar google tarafından warez olarak görülür bundan dolayı ret alıyor olabilirsin.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şimdi şöyle bir durumda olmuş olabilir. Benimde 2 web sitesinden teki adsense onay almıyor. Ama diğerinde de özgün blog yazılarım mevcut ondan onay aldım diğerinde kullanabiliyorum. Bahsi geçen sitenin o domain üzerinden adsense girildiğini bilmiyoruz. Bence farklı bir sitesinde girip orada kullanıyor olma ihtimali yüksek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitende insanların anlık arıyacakları bilgiler yok tasarım beyaz tarzda olursa iyi olur ve google aramalı içerikler paylaşırsanız illakai bir adsense hesabı istiyorsanız ücretli adsense hesabı onaylatırım
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sizi çok iyi anlıyorum aynı durumu bende yaşamıştım. Yetersiz içerikten kurtuldum hatta ilk onayı bile geçtim 2. inceleme sonucu yaklaşık 1 hafta içerisinde geliyor. 12 gün bekledim cevap gelmedi artık geçtim dedim rahat rahat kullanırım derken ansızın yine banlandım ama çok şükür girdik sonunda :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
paylaştığın scriptleri google senin olduğunu bilmediği için adsense vermeyebilir