-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BerkayTosun adlı üyeden alıntı
Hocam valla bende heycanla bekliyorum hele ki onun o hallerini görmek var herşeyin başı sabır bekliyorum inşallah mutlu sona ulaşacaz. :)
İnşallah hocam ; adli tatilde bitti işler hız kazanır ; savcılık aşamasında biraz uzun sürer ama sabırla bekleriz yeter ki sonuç iyi olsun :)
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen hocam beklerim 1 yılda olsa beklerim hep sabırsızlıktan bu olaylar başıma geldi.Ama en büyük hatam sabretmem bundan sonra sabreden derviş muradına ermiş cümlesiyle harekat edecem. :)
aynen hocam öyle çok daha iyi olur yavaş yavaş ilerleyip çok yol katetmek daha çok hazverir şahsen ; hızlı olunca insan çabuk sıkılır ya da yanılır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla hocam çok haklısınız umarım bunu gören arkadaşlarda cesaretli olup dolandırıldıkların da sessiz kalmazlar tavsiyem çekinmeden direk Siber Suçlara gitmeleridir.Kimseyi yemiyolar çok ta iyi karşılıyolar keyifli bir ifade ve sonrası mutlu son. :)
Öncelikle cesaretiniz için sizi tebrik eder; diğer arkadaşlarında bu konuda hassasiyet gösterip yapmaları gerekenleri yerine getirmelerini rica ediyorum :) bu sayede internet pisliğinden kurtulma şansımız artacaktır , her geçen gür türemeye başladılar ama artık dur deme vakti :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen hocam bu olay bi çözülsün daha Twitter **************sı velet var onuda verecem çeksin cezasını bunlar yüzünden sanal ticaretin güveni sarsılıyor. :)
çok iyi olur hocam onuda verin , dolandırıyordur şimdi milleti en kötü mahkeme de yüz ifadesini görmek yeterli olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Böyle konulari gördükçe seviniyorum emek hırsızları vicdansizlar cezalarini çekerler inşallah geçmiş olsun
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]