Neoyun adlı üyeden alıntı

Hocam hitin kaynağı bu forum, sürekli paylaşıp duruyorsunuz. Üyeler de acaba ne diye girip bakıyorlar gayet normal o hit seviyeleri. Sizin anlamadığınız nokta; web konularında acemisiniz, bu konuda iş tecrübeniz olmamış. Eğer olsaydı .com.tc uzantılı alan adına sahip, crawler botu olmayan, sadece manuel eklenen siteleri sonuçlarda gösteren, gayet vasat tasarıma sahip iç karartan bir arama motoru(!)'nun tutmayacağını bilirdiniz.

Başarı yolunda ilerlemek istiyorsanız hocam, ufak şeylerden başlayın. Ben şuan 20 yaşındayım ve ilk web sitemi 13 yaşında açmıştım. Sosyalliği kısıp hayatımı bu sektöre verdim. Aylık bir araba parası giriyor cebime. Ailemin 330 bin TL borcunu ödedim, onları işten çıkardım ve çalışmalarına izin vermiyorum. Evde hizmetçileri var ve onları lüks içinde yaşatıyorum. Ben de arkadaşlarımla (onların durumu fazla el vermediği halde) her türlü çılgınlığı yapmaya çalışıyorum. (çok pis şeyler valla anlatmayayım)

Değinmek istediğim nokta, ben burada boş konuşmuyorum. Yukarıda yorum yazan arkadaş Blacksheep Cisco Ağ Operatörüymüş. Cisco da çalışan bir arkadaşla "Arama motoru nasıl olmalı" üzerine tartışmanız zaten hata, adam Cisco'da Ağ operatörü ayıp yani. Ha bu arada onunda yorumunu okudum oda boş konuşmuyor.

Günlük hayatınızda neyi yoğunlukla yapıyorsanız, onla ilgili site açın. Bakın ben oyun oynuyordum küçükken ki hala oynuyorum, lan dedim niye oyun satmayayım? Şimdi 12 ülkeden oyun ithal ediyorum. Bütün mevzu bu hocam, anladığınız işi yapmak.

Hitin kaynağını WM Aracı olarak göstermişsinizde aşağıdaki resimdede görüldüğü üzere bir haftada Dahili trafik bu sadece WM Aracı değil tabi sosyal medya felanda varda biz bunu es geçiyor sadece WM Aracı olarak hesaplayalım sizin hesabınıza göre gördüğünüz gibi sadece %11 yani 300 ziyaretçi 1 haftada gelen WM Aracı ziyaretçisi diğer kalan ziyaretçiler bizim günlük kullanıcılarımızdır.

Bize birşeyi anlamadığımızı söylemişsiniz ve anladığımız işe yoğunlaşmamızı belirtmişsinizde biz bahsettiğiniz şahısada aynı cevap verdik zaten şuan anladığımız iş ile ilgileniyoruz.

Com.tc uzantısından kastınız nedir onu pek çözmüş değiliz biz com.tc konusuna zaten daha önce defalarca açıklama getirmiştik bkz: https://wmaraci.com/forum/bing-yahoo-digerleri/freely-bagimsiz-arama-motoru-257373.html cevaplar görebileceğinizi umuyoruz. Crawler botu olmayan manuel demişsiniz, demişsinizde demişsiniz. Tasarımı beğenmemişsiniz herşey iyi güzelde bu yorumu yapacağınız yer burası değil siz daha bir webmaster forumunda hangi eleştiriyi, yorumu nereye yazacağınızı bilmiyorsunuz kalkmış birde bize işimizi öğretmeye çalışıyorsunuz. Beğenmediyseniz kullanmazsınız girmezsiniz olur biter diğer insanların kullanması sizi niye bu kadar gerdi bir çok şeyden bahsetmişsinizde biz hiçbirini sormadık ki size ? ve ayrıca arkadaştan ve kendinizden bahsetmişsiniz madem ikiniz bu kadar ilgilisiniz bu sektöre ve bizim yapamadığımızı düşünüyorsunuz o zaman siz birşeyler yapında birde biz eleştiri yapalım başkasını eleştirmek kolaydır.

Ek Olarak: Bize bir çok konu açmışsınız demişsinizde o konulardan birini veya birkaçını okusanız zaten emin olun burda böyle bir cevap yazmazdınız.