LikeSend adlı üyeden alıntı

Bahsettiğin şeylerin hepsini bizim yerliler eskiden beri yapıyor zaten, Ümraniye Sancaktepe Kartal Pendik çevresi bildim bileli böyle. Pislikten ne otobüse ne minibüse binilmiyor.

Metrobüste yaşananları falan hiç saymıyorum, İETT'nin bayramda ki beleş hali gibi rezillikten geçilmiyor. İnsana reva görülmeyecek bir ortam var istanbulda toplu taşıma araçlarında.


Aynen öyle... Sanki bizimkiler çok temiz insanlar... İstanbul'da bir çok yer yıllardan beri pislik içinde... Hadi onlar savaşta kaçmış sokaklarda yaşıyor bir çoğu imkanı yok.. Bizimkilerin o kadar imkanları olmasına rağmen hala pisler... Otobüsler, metrolar terden, pislikten geçilmiyor... Onlar gelmeden öncede İstanbul temiz bir yer değildi..

seyitalidogan adlı üyeden alıntı

Her mülteciyi bir kefeye koymamak gerekir arkadaşlar. İnsanlar arasında mutlaka huyu suyu düzgün olmayan istisnalar çıkacaktır. Onların gitmesini bizde istiyoruz, en basitinden örnek veriyorum mahallemizdeki bir sokak çok pis o sokaktada genelde Suriye'liler var, bir sokağıda çok temiz o sokaktada Suriye'liler var. (Gerçek)



O konuda çok haklısın.. İnsanlar bunu anlamıyor. Biri kötü ise bunu tüm topluma mal ediyor..