-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar Sitem CPU aşımından dolayı suspend olmuştu. Bende W3 Total Cache kurdum Ancak Gmetrix değerlerine baktığımda herhangi bir değişiklik olmadı hatta kullanmadığım zaman 1 puan daha yukarıda diğer cache kurdum değerler değişmedi Ayrıca Cloudflare kullanmaya başladım ancak CPU değerleri düşmüyor. Hitim yüksek değil Anlık bazen 4-5 anca oluyor
Bundan 15 gun öncesine kadar bir sorun yoktu hatta anlık 25-30 oldu hit günlük 1K oluyordu. Şuan Maximum hit 350-500 Arası ne yaptıysam olmadı
Acaba W3 Total Cache kullanmalımıyım (kullanınca kasıyor gibi site yavaş açılıyor)
Tavsiyelerini bekliyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar rica ediyorum
Şuan kulladığım eklentiler
Akismet
All In One SEO Pack
Contact Form 7
Featured Images in RSS w/ Size and Position
Google XML Sitemaps
GZippy
WP-Optimize
WP SMTP
WP Smush
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sadece kurmak yetmiyor uzman bir şekilde ayar yapılırsa gayet güzel sonuçlar alınıyor.W3 Total Cache şu anda piyasadaki en iyi önbellekleme plugini.İçerisinde bulundurduğu bir çok fonksiyon ile mükemmel hızlı bir site oluşturabilirsiniz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
W3 total cache tavsiye etmiyorum. Profesyonel değilseniz hiç bulaşmayın. WP Super Cache kullanın. Gzippy eklentisini kapatın. Akismet ise gereksiz bir eklentidir. Tespitlerime göre Akismet olmayan sitelere spam falan gelmiyor.
Akismet kurduktan sonra sanki bir işe yarıyormuş gibi göstermek için kasıtlı olarak spam yorumlar geldiğini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bu kadar eklentiyi bana kursan bende suspended olurum.
W3 Total Cache kullanma serverın uyumlu değilse sıkıntı yaşatıyor. kendin optimize et cloud flare ayarlarını bi elden geçir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
max 15 diye limit mi olur, her eklenti veri tabanında tablo oluşturoyor sitenin her sayfasında her eklenti daha fazla sorgu çalıştırıyor, bunların hepsi bellek, cpu demek
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
anonymated adlı üyeden alıntı
Hocam imzamdaki siteye buyrun bakın. 13 eklenti aktif ve forumdaki en hızlı sitelerden biri. Zamanında pingdom'da tüm sitelerin 97%'sinden hızlı hâle getirmiştim. Gtmetrix'te 99/97 puana ulaştığım oldu. Üstelik hep 10-15 eklenti kullanırım sayfalar tak diye açılır. Optimize etmeyi bildikten sonra eklenti sayısı çok da önemli değil.
Adam haklı optimizasyon iyi yapılıyorsa eklenti sayısının bir önemi yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors