anonymated adlı üyeden alıntı

Öncelikle bu olayı kınıyorum. Yani eğer anlattıkları doğruysa Allah yardımcısı olsun.

Ancak...

Anladığım kadarıyla garip bir kişiliği var bu bayanın. Isousluer hocamın alıntı yaptığı mesaj doğruysa bu bayanın yaptıkları hiç hoş değil. Jandarmaya iftirada bulunması ve kendisini tamamen masum ve mağdur taraf olarak göstermeye çalışması söz konusu. Yukarıda bir hocamın anlattığı bir olay dikkatimi çekti. Kişisel blogunu hackleyip tüm verileri silmiş. Yani yapılanları kınamamızın yanısıra garip ve aykırı bir kişiliği olduğunu anlıyoruz bu bayanın. Madem kendi rızasıyla şikayetçi olmadı, o zaman neden internet üzerinden bu tür bir şeye kalkıştı burası ayrı bir konu. Erkek arkadaşını seviyor mu sevmiyor mu, dövse de olur diyor mu demiyor mu burası netlik kazanmış değil.

Erkek arkadaşı bu tür davranışlarda bulunduysa mutlaka cezasını çekmeli. Para cezası da değil mutlaka hapis cezası çekmeli.

Ancak bayanın çelişkili davranışları da gözden kaçmıyor. Adalet yerini bulsun diyelim.

Anlayışsız ve yobaz olduğumu düşünen arkadaşlar mesajımı tekrar okusun.


Kızın kendi sayfasında paylaştığı tutanakları okumadınız mı ? Dün gece mahmutlarmıdır mamutlarmıdır neyse oranın jandarma karakoluyla görüştüm mahkeme dosyalarının olduğunu davanın sürdüğünü savcı koruma vermediği için kendi kafalarına böyle bir iş yapamayacaklarını da söylediler.

Yani kızın söyledikleri yalan değil, şikayetçi olduğu 4-5 kez davacı olduğu halde ne koruma verilmiş ne herife bir yaptırım uygulanmış . Bi kadını 10 sefer döven 10 sefer hakkında şikayet gelen herifi tutuklamazmısın hakim savcı olsan ? İlginç bir şekilde tutuklama falan çıkarmamışlar herife.

Şimdi baktım son durumda :

Çağdaş hukukçular derneği Alanya şubesi konuyla ilgileniyor şu an adliyedeler, herif yakalanmış karakoldan adliyeye getiriliyor. Savcı herifin ifadesini alıp karar verecek.

Kızın dengesizliklerini bende biliyorum burada ilk üye olduğum günlerden, üyeliğimin ertesi gün çağların olayı yaşanmıştı hatta...

Paylaştığı kaşı gözü patlamış fotoları da mı yalan be kardeşim ? Bunca şey yaşanmış savcının kıza fikrini sorması şikayeti geri çekince serbest bırakması bile rezalet, toplum için saatli bomba yarın başkasına da yapabilir. Kız bunu kabulleniyor havadaysa onu da akıl sağlığı yerinde olmadığı için tedaviye yönlendirmesi gerekir.

Bu arada karakolu falanda suçlamıyorum hatta sırf böyle olmadığını ispat için hem alanya ilçe jandarma hem mahmutlar jandarmayla telefonda görüşüp buraya da yazdım

Şu anda durum bu :) savcılık ifadesinden sonra bakalım ne olacak