lostyazilim
tr.link

W3 Total Cache kullanmalımıyım

19 Mesajlar 2.235 Okunma
acebozum
tr.link

doctor doctor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 54 / 43
  • Ticaret 16, (%100)

bazen hızdan siteler ölebilir.
Ben cebime telefon koyayım (contact form), yanıma nabız tansiyon ölçme aleti alayım ( all in one seo ) ama üzerinde birşey olmayan adamdan hızlı koşayım yok öyle birşey. Sunucunuz iyidir tak tak diye açılır sayfalar.
Gerekli olmadıkça fazla eklenti kurmaktan kaçının.

elektronikssl
webimgo

madalyon madalyon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 618
  • Beğeniler 52 / 142
  • Ticaret 0, (%0)
gerek yoksa kullanmak ziyandan başka bişey değildir.

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

doctor adlı üyeden alıntı

bazen hızdan siteler ölebilir.
Ben cebime telefon koyayım (contact form), yanıma nabız tansiyon ölçme aleti alayım ( all in one seo ) ama üzerinde birşey olmayan adamdan hızlı koşayım yok öyle birşey. Sunucunuz iyidir tak tak diye açılır sayfalar.
Gerekli olmadıkça fazla eklenti kurmaktan kaçının.

Bazen internetler sorunlu olabilir ;)

Laf koymak kolay değil hocam gidin adamakıllı bir pc'ye geçin çatır çatır çalışıyor site. Dns falan temizleyin yani sorun sizde ;)

Ekran görüntüsü istersiniz diye düşündüm;

Yalnızca gerekli eklentiler kurulu. Gerekli eklenti sayısı fazla olsa da üstesinden gelmeyi bilen için sorun yok :)

34numara 34numara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 96 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Aşağıdaki resim için kimse bir şey bahsetmemiş nedir bu CPU değerlerimidir ? (Aşağıdaki okla gösterilen yer komple ne anlama geliyor demek istedim )

Ayrıca Cloudflare tam ayarlarını nasıl yapabilirim kaynak aradım ancak bulamadım bildiğiniz bir kaynak varmıdır anlayabileceğimiz şekilde

wmaraci
wmaraci

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

34numara adlı üyeden alıntı

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Aşağıdaki resim için kimse bir şey bahsetmemiş nedir bu CPU değerlerimidir ? (Aşağıdaki okla gösterilen yer komple ne anlama geliyor demek istedim )

Ayrıca Cloudflare tam ayarlarını nasıl yapabilirim kaynak aradım ancak bulamadım bildiğiniz bir kaynak varmıdır anlayabileceğimiz şekilde

Resimde alttaki yer pek de önemli değil. Üstteki bölümde ise 100% cpu kullanım hakkınız var ama 8% kullanıyorsunuz. Yani burada bir sorun yok. Cludflare için ise incele.co sitesinde güzel bir yazı vardı. Siteye girip arama bölümünden cloudflare aratirsaniz bulabilirsiniz.
34numara

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 96 / 68
  • Ticaret 1, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Resimde alttaki yer pek de önemli değil. Üstteki bölümde ise 100% cpu kullanım hakkınız var ama 8% kullanıyorsunuz. Yani burada bir sorun yok. Cludflare için ise incele.co sitesinde güzel bir yazı vardı. Siteye girip arama bölümünden cloudflare aratirsaniz bulabilirsiniz.

Verdiğiniz bilgile için sağolun ordaki yüzde 8lık oran bazen 80 hatta 100 oluyor giriş süreç yazan ksımda 25-30 lara ulaşıyor ozamanda korkuyor insan şuan bu yazıyı yazdığımda yüzde 83 giriş süreci 15 yazıyor gerçi devamlı sabit kalmıyor ınıyır çıkıyor (online suan 3 kişi var gözüküyor )

dediğiniz siteyi inceleyeceğim
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

34numara adlı üyeden alıntı

Verdiğiniz bilgile için sağolun ordaki yüzde 8lık oran bazen 80 hatta 100 oluyor giriş süreç yazan ksımda 25-30 lara ulaşıyor ozamanda korkuyor insan şuan bu yazıyı yazdığımda yüzde 83 giriş süreci 15 yazıyor gerçi devamlı sabit kalmıyor ınıyır çıkıyor (online suan 3 kişi var gözüküyor )

dediğiniz siteyi inceleyeceğim

hocam all in seo eklentisini devre dışı bırakıp silin bide öyle deneyin o da cpuyu yoruyor olabilir , cloudflare kısmında sizin için önemli olan kısımlar cache ve speed kısımları , resme bak speed kısmını aynen öyle yap ve biraz daha alta inip rocket loader kısmını automatic olarak seç , cache kısmında ise standart olarak seç , Browser Cache Expiration 1 ay olarak ayarla .

ama senin sitenin kasmaması lazım normalde 2-3 online çok değil temada sıkıntı olabilir ya da hosting firmasında.
34numara

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 96 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
Ek Olarak:

freetorrent adlı üyeden alıntı

hocam all in seo eklentisini devre dışı bırakıp silin bide öyle deneyin o da cpuyu yoruyor olabilir , cloudflare kısmında sizin için önemli olan kısımlar cache ve speed kısımları , resme bak speed kısmını aynen öyle yap ve biraz daha alta inip rocket loader kısmını automatic olarak seç , cache kısmında ise standart olarak seç , Browser Cache Expiration 1 ay olarak ayarla .

ama senin sitenin kasmaması lazım normalde 2-3 online çok değil temada sıkıntı olabilir ya da hosting firmasında.

Dediklerinizi uyguluyorum hemen

all in seo kaldırdığımda site eklinemez mi ayrıca tema ozel para ile alınmış bir tema

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
sorun olmazsa site adresini özelden bir atın hocam . bide host özelliklerini söylerseniz belki bir fikir oluşur . Ayrıca zamanında ben seo yoast eklentisini kaldırmıştım bir sorun olmamıştı bunu site günlük 3k hit alırken yapmıştım .

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al