yaklaşık 2 haftadır Ozkulada olmama rağmen çok memnunum. Kaliteli iş yapıyorlar. 10/10 veriyorum.
Özkula kullanmadım ama kullananlar genel olarak menmunlar ilerde calısmak istedigim bir firma
Özkula'dan reseller kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Hatta bulunduğum server ilk önce yavaştı. 2 gün sonra bir mail geldi ve sunucu yavaş olduğu için daha iyi performanslı bir sunucuya taşınacak dedi. Taşındı ve şuan daha çok memnunum. Ayrıca bu güzel yorumların ödeme gününün yaklaşmasıyla bir ilgisi yok emirhan bey belirteyim :P
webadam (uzak durun) dan ozkulaya geçiş yaptım sorun yok heran ilgileniyor emirhan bey sağolsun
Hosting aldım ve mutluyum selim kolaylıklarda sağlıyorlar tercih edebilirsin rahatlıkla
Ozkula'ya sadece host firmasi demek hakarettir.Suana kadar hic kotu yorum gormedim.
Bende sonuna kadar ozkulayı desteklerim.... Ozkuladan 3 adet hostum var. Teknik destek konusunda çok özen gösterşyor emirhan kardeşim. anında destek alabiliyorsun...
Sonuna Kadar Ozkula Derim....
Sonuna Kadar Ozkula Derim....
32 yoruma ulaştık :)
Müşterimiz olan , Müşterimiz olmayan , Müşterimiz olmayı düşünen veya düşünmeyen herkese güzel yorumları için teşekkür ederim