ermaneray adlı üyeden alıntı

Sence kim google chrome a gelipte www.freely.com.tc yada neyse yazar allah aşkına?
Buraya her yere alan öve öve adını yazarsan adam meraktan tıklar tabi bunu hiç bir yere özellikle wmaraciya konu açma eski konular silinsin bakalım nasıl dip yapıyor bu çok dediğin ufak hitler
Dahası googleye freely yazınca bile çıkmıyorsun
Ilgili tpe nice sınıfında bile markan yok hala övünüyorsun üyeler çalışmıyor diyor sen ise çalışıyor diyorsun üyeler mi kullanamıyor bu siteyi?

Olayın çamurluk durumuda yok önce hit çekmeye çalıştığın wmaraci üyelerine saygılı olacaksın özellikle senden bilgili olan üyelere akabinde bu domaini marka tescilini yapacaksın yaptın mı freely markası senin sektörde tescillemiş mi? Viber ve freely bir araştır türkiyede marka hakkı var mı diye
Bu arada firma unvanı ne? Devamlı biz biz biz diyorsun


''İmam El Gazali'' nin çok güzel bir sözü var ''Cahillerle Tartışmaya Girmeyin, Zira Ben Hiç Yenemedim ..!'' Sizin gibi beyin bilgi seviyesi gelişmemiş bir insan detaylı bir biçimde istatistik raporu sunuyoruz halen cahil cahil chrome'a kim freely.com.tc yazar diyorsun sen önce bir beyin bilgini bilgisayar bilgi seviyeni geliştir sonra gel burda polemiğe gir. Halan WM Aracı diyen sen zaatı muhterem'e diyoruz ki istatistikler orda wm aracından gelen istatistikde orda halen niye ağlıyorsun anlayabilmiş değiliz.

Birde şöyle birşey yazmışın Google'a Freely'miş ulan bilgisiz herif kim bir arama motoruna başka bir arama motorunu arayıpta girer ki sadece senin gibi geri kafalılar bunu yapar başka kimsenin yapacağını düşünmüyoruz.

Marka konusunada değinmişsin biz şuan zaten Weebly, Inc çatı firmasıyız. Doğruluğunuda şu Phone: 415-375-3268 telefon numarasından öğrenebilirsin. Türkiye'de ise zaten marka tescil başvurumuzu yaptık buda 1 ayda olacak iş değil 6-7 ay istesekde istemesekde beklemek zorundayız.

Daha fazla cevap yazıpta kendini küçük düşürme istersen :)