UmutcanTC adlı üyeden alıntı

''İmam El Gazali'' nin çok güzel bir sözü var ''Cahillerle Tartışmaya Girmeyin, Zira Ben Hiç Yenemedim ..!'' Sizin gibi beyin bilgi seviyesi gelişmemiş bir insan detaylı bir biçimde istatistik raporu sunuyoruz halen cahil cahil chrome'a kim freely.com.tc yazar diyorsun sen önce bir beyin bilgini bilgisayar bilgi seviyeni geliştir sonra gel burda polemiğe gir. Halan WM Aracı diyen sen zaatı muhterem'e diyoruz ki istatistikler orda wm aracından gelen istatistikde orda halen niye ağlıyorsun anlayabilmiş değiliz.

Birde şöyle birşey yazmışın Google'a Freely'miş ulan bilgisiz herif kim bir arama motoruna başka bir arama motorunu arayıpta girer ki sadece senin gibi geri kafalılar bunu yapar başka kimsenin yapacağını düşünmüyoruz.

Marka konusunada değinmişsin biz şuan zaten Weebly, Inc çatı firmasıyız. Doğruluğunuda şu Phone: 415-375-3268 telefon numarasından öğrenebilirsin. Türkiye'de ise zaten marka tescil başvurumuzu yaptık buda 1 ayda olacak iş değil 6-7 ay istesekde istemesekde beklemek zorundayız.

Daha fazla cevap yazıpta kendini küçük düşürme istersen :)

Firma unvanı nedir?
Akabinde seni bilgilendireyim
Oraya markanın yanına uydurma tm ibaresi koymuşsun tm trade mark ticari marka sen hizmet sektörûsün ekmek satmıyorsun süt satmıyorsun ekmek süt satsan ticari marka sınıfına girersin
Sen marka başvurusu yapsan sm koyman lazım sm hizmet korumasıdır akabinde onaylanıyorsa marka r olur markan korunur ama senin logonun marka tescili nerede?
Sorularıma cevap
Firma ünvanı nedir?
Marka tescil yaptım dedin marka tescil başvuru no alayım?
Akabinde kim büyük kim küçük göreceksin