ermaneray adlı üyeden alıntı

Hemen yukarıyı oku marka tescil işlemi 1 ayda olmuyor 6 7 ay sonra bitmiş olur marka tescil yaptık dedin kendin yazdın
Merak etme weebly.inc için çalışıyorsan ortaksaniz ticari belgeniz olmalı oda yok firma adresi bile yok
Iki soru sordum cevap alamadım

Firma unvanı
Marka tescil belge no

Veremediniz demekki firmada değilsiniz
Yasal yol olarak avukatlık bürosu forumdan bilgilerini alacaktır zaten gerisi onların işi ben vatandaşlık görevimi yaptım


Ya kardeşim ne gerizekalı adamsın bir dediğin bir dediğini tutmuyor ne laf anlıyorsun ne söz anlıyorsun 33 yaşına gelmişin 3 yaşındaki çocuk senden zekalıdır ne cahil adamsın yahu kardeşim biz kimse için çalışmıyoruz çatı firma nedir git bi araştır ne ortaklığı neyin ortaklığından bahsediyorsun sen ? bu forumda yandex'in destek ekibinden bir kişide var sen git ona yandex hakkında kurumsal bilgileri sor bakıyım sana ne diyecek ya kurumsal mail adresine yönlendirir yada telefon numalarına bizde sana telefon numarası verdik ara konuş diyoruz kontorün yoksa çağrı at biz arayalım ne ağladın yav.

Avukatın telefon numarasını at bakıyım sözde milleti bilgilendirdinya ver avukatın bilgilerini biz bizzat kendimiz vereceğiz bilgileri bahsettiğin avukata. Senin vatandaşlığın batsın bide vatandaşlık görevi yaptım diyor ulan sen vatanının yaptığı projelere bir sahip çık sonra vatandaşlık görevi yap.