ermaneray adlı üyeden alıntı

Işler öyle mi yürüyor vahh vahh karşında 3 yaşında cocuk yok ofisin adresi ve faaliyet gösterdiği ofisi olur neymiş yandex diyor yandex türkiye ticari unvani ve vergi levhası var vergi veren her kurum sicile işlenir ve vergi no olur sizin nasıl olmuyor? Farkınız ne

Neymiş numara verdik relaks e mail ile bilgi isteyeceğim ama birşey çıkmayacak o zaman nasıl ispat edeceksin?
Yada ispat et yetkili olduğunuzu? Kontak kişi ki mesela kime mail atayım? Weebly den
Ve freely marka tescil sahibi olduğunuzu
Amma uzattınız kocaman projeyse iki ufak bilgi
Şirket unvanı ve marka tescil numarası bunlarıyazın?


Bak karşımızda 3 yaşında birisi yok 33 yaşında birisi var bizde bu kişiye dedikki yaşına hürmeten bak erman abi sen gel özelden biz konuşalım sorunların neyse çözelim güzellikle halledelim ama sen durmuyorsunki kalkmış gelip birde burda konuyu baltalıyorsun.

Böyle şeylere gerek yok ya birazcık yaşının adamı ol biraz olgun ol gel gelelim yandex, google'a tabii ki ticari unvanları vergi levhaları olacak onlar ticari internet sitesi Freely.com.tc'nin ticaretle bir alakası var mı ? biz bu site üzerinden para kazanıyormuyuz ? veya biz bu site üzerinden ödeme alıyor yapıyormuyuz. Eee o yok bu yok kim ne karışır kardeşim bizim internet sitemize biz sana diyoruzki git en iyi bildiğin yere şikayet ed ama sen hala uzatıyorsun şikayet edecem şikayet edecem git ed yav bunu burdan reklam yapmanın amacı ne ?

Numaradan nasıl birşey çıkmayacak sen bir telefon numarasını aradığında sana kısa kısa bilgiler verip geçiştiriyorlarmı sen ara biz sana yardımcı olacağız.

Ek Olarak: Bizim freely üzerinden gelirimiz yok ki kime neye vergi vereceğiz sen hala neyin kafasındasın ?

Ek Olarak: Türk Ticaret Kanununa göre eğer internet sitenden gelir sağlıyorsan vergi ödemek zorundasın. Git bi yasaları araştır.