ermaneray adlı üyeden alıntı

Weebly.inc liseli çocuklara proje verdi ortak oldunuz bunu beyan ettiniz .

Gerçekten çok cahilce cevaplar ama hala gerçek ortada yok

Freely olarak siyasi destek almadık yazıyor ama belediye bizi destekliyor yazıyorsun e belediye politik bir oluşum değil mi? Neye inanalım?

Nevşehirde oturan üye arkadaşım var nevşehir adresini beyan edin arkadaşım sizi ziyaret edecektir
Cevap beklediğim sorularım
Marka tescil belgesi
Weebly.inc ten kontak olduğunuz kişi e maili
Firma unvan ve faaliyet belgesi
Nevşehir ofis adresi buda arkadaşım için

Hiç bir yabancı kurum faaliyet iznini noter üzerinden vermeden ve yasal prosedürleri oluşturmadan yani şirket açmadan onay vermez

Sorularımın cevaplarını alayım? Hala bir dayanak ve tutarlılık bulunmuyor

Bu arada 15 20 kişisiniz ve başınızdamurat abiniz var ama ben markada tm var suç deyince hemen 30 dk da tek başına nasıl logo değiştirdin? 15 20 gönüllü arkadaş ve weebly ye sormadan nasıl değişti?

Allah'ın cahili ne laftan anlamazsın senin sorularını yanıtlamaktan bıktık ulan cahil Freely.com.tc zaten siyasi destek almadı almıyorda belediyeninde resmi olarak verdiği bir destek yok belediyede görevli arkadaşların projeyi desteklemesi finansal bir destek değildir.

Sen nevşehirde oturan üye arkadaşının adres beyanını ver biz senin arkadaşını ziyaret ederiz merak etme.
Halen firma ünvan diyorsun faaliyet diyorsun ağlayıp zırlayıp duruyorsun.

Biz şuan Weebly business partneriz. Sen git bi önce bunu araştır sonra Weebly Inc resmi internet sitesine gir iş ortaklarımız kısmında biraz gezin sonra gel burda ağla.

Ben logoyu kafama göre değiştirmedim Murat abi zaten günlerdir logoyu değiştirmeyi düşünüyordu oda bu geceye denk geldi Freely Mail'e felan bi bak logoyu değiştirme sebebimizi görürsün zaten Freely'i ayrı ayrı dağınık birşey yapmak yerine profesyonel arama motorları gibi tek bir çatı altında toplamak istiyoruz logoyu değişmemizdeki başlıca sebeplerden biride buydu zaten.

Ek Olarak: Destek derken tıpkı WM Aracı'ndaki insanların desteklemesi gibi birşey bu yani illa finansal destek mi olacak ?