UmutcanTC adlı üyeden alıntı

Allah'ın cahili ne laftan anlamazsın senin sorularını yanıtlamaktan bıktık ulan cahil Freely.com.tc zaten siyasi destek almadı almıyorda belediyeninde resmi olarak verdiği bir destek yok belediyede görevli arkadaşların projeyi desteklemesi finansal bir destek değildir.

Sen nevşehirde oturan üye arkadaşının adres beyanını ver biz senin arkadaşını ziyaret ederiz merak etme.
Halen firma ünvan diyorsun faaliyet diyorsun ağlayıp zırlayıp duruyorsun.

Biz şuan Weebly business partneriz. Sen git bi önce bunu araştır sonra Weebly Inc resmi internet sitesine gir iş ortaklarımız kısmında biraz gezin sonra gel burda ağla.

Ben logoyu kafama göre değiştirmedim Murat abi zaten günlerdir logoyu değiştirmeyi düşünüyordu oda bu geceye denk geldi Freely Mail'e felan bi bak logoyu değiştirme sebebimizi görürsün zaten Freely'i ayrı ayrı dağınık birşey yapmak yerine profesyonel arama motorları gibi tek bir çatı altında toplamak istiyoruz logoyu değişmemizdeki başlıca sebeplerden biride buydu zaten.

Ek Olarak: Destek derken tıpkı WM Aracı'ndaki insanların desteklemesi gibi birşey bu yani illa finansal destek mi olacak ?

Weebly.inc te araştırma yaptım ve bulamadım link paylaşın partner olduğunuzu gösterecek şekilde?
Akabinde marka bizim yazdın marka tescil numarası bekliyorum ben iddia ediyorum marka tescil başvurusu yok

Ohh yalan üzerine yalan
Az önce yazdın gelin ziyaret edin ofisimizi diye ne oldu adres yalan mı oldu? Ofistemı yok?
Ofis konusundaki bizim dedigin fotoğraflarada geleceğim

Hani misafir edecektiniz ha ben ha arkadaşım sonuçta ofise davet ettiniz evinizin üst katındaki ofise hani fransız mimarisi olan pencereli ve türkiyede olmayan sandalyeli fotoğrafa

Kendi yalanlarınla hala batıyorsun
Sorularıma cevap alayım????