-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar sevgili forum üyeleri.
Uzun zamandır yurt dışı hosting firmalarıyla çalışıyorum ben ve bilenler bilir sürekli yurt dışı hosting firmalarını öneriyorum. Ancak dün gece yaşadığım bir olay sebebiyle bu konuyu açma gereği duydum.
Yıllar önce yaptığım ancak ilgilenmediğim için bir köşeye attığım bir proje vardı. Host süresi bitmiş site kapanmış gitmişti içindekilerle birlikte. tekrar hayata geçirmek için o zamanlar çalıştığım host firması olan ynt.com.tr (yeni nesil teknoloji) firmasına o zamanki projenin yedeklerinin olup olmadığını sordum. Ertesi gün cevap alırım diye umarken mesajdan 2 dk sonra gecenin saat üçünde cevap verdiler.
Yedekleri hala sakladıklarını söylediler. Neredeyse 1 seneden fazla olmuştu ben siteyi bırakalı ve tarafıma ulaştırdılar. Ve hatta proje için tekrardan olduğu gibi kurup teslim edebileceklerini söylediler ve paket alımını yaptıktan sonra bu dediklerini de aynen yerine getirdiler.
Harika bir kibarlıkla ve ilgiyle benim tarafımdan tam not alan bir firma. Daha önce de hiç sorun yaşamadığım ve tavsiye edeceğim nadir Türk host firmalarından biridir.
Bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. Amacım reklam vs. değil sadece bu hizmeti bu derece kaliteli bir şekilde aldığım için tarafımdan aldıkları taktiri sizlerle paylaşmak istedim. Host vps- vds reseller vs. firması arayanlar varsa şiddetle tavsiye ederim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardeşim senin yedeğini ve projeni saklıyorsa bunun neresi iyidir ki?
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnsan Kaynakları
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Konu başlığı seo alanında viral reklam çalışması sağlamakta. Beğendiğim hosting firması ya da olaya bakın gibisinden bir başlık doğallığını ve inandırıcılığını koruyabilirdi.
1 kişi bu mesajı beğendi.