-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
fenere sponsor oldu olalı daha yandex kullanmıyorum hatta hesaplarımı bile kapattım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Beşiktaşlıyım ama şunu anlamıyorum, yandex Fenerbahçe'ye sponsor oldu diye birçok diğer takım taraftarı kullanmayı bırakıyor veya Vodafone Beşiktaş'a sponsor oldu diye yine aynı şey oluyor. Şu çocukça takıntılardan vazgeçin bence, ha Vodafone sponsor olmuş benim takımıma ama benim işime yaramıyor, hala iki kat para verip Turkcell kullanmak zorundayım. Ha ilerde altyapısını daha da güçlendirirse geçiş yapabilirim, orası ayrı.
Birde Fenerbahçe'li yöneticilerde taraftara fazla gaz veriyor gibi geldi bana, öyle para ile her istenilen oyuncu alınabilseydi şuan dünya İngiltere, İspanya ligleri yerine Arap liglerini izlerdi... Ha emekli olmadan 1-2 yıl önce alırsın, forma satışı yapıp karlı çıkarsın orası ayrı ama insanlara sanki yarın o oyuncuları getirebilecek gibi umut vermemeleri lazım bence...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olağanüstü bir anlaşma. Üst sınırı bulunmayan, kullandıkça gelir sağlayacak bir anlaşma, fiyatları belli olan anlaşmalara göre her zaman daha iyidir. İlk defa olduğu için diğerleri dalga geçme/yadırgama modunda.
Fenerbahçeliyim, oldukça memnunum bu anlaşmadan. Pasif denilen, Fenerium alışverişi yapamayan, maçlara gidemeyen veya herhangi bir şekilde kulübe gelir sağlayacak durumu olmayan renkdaşlarımızın da topa girmesinin bir yolu. Yalandan yere "Bizim 25 milyon taraftarımız var. (Sorarsan diğerlerinin de var ama borç içinde yüzüyorlar)" demekle olmuyor. Bekleyip gelişmeleri göreceğiz.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu Çalışanı
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Evet, içime mi doğdu ne :D
04 Eylül 2015 Olacaktı :) :)
Spy
FORZA BEŞİKTAŞ!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
X
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Klasik bir şişirme haber
Sponsorluk anlaşmalar istenilen seviyeye gelmeyince ülkemizde populer hale gelen akılda bu ürün ve hizmet çok iyi herkes kullaniyor bir tek sen kullanmiyorsun algisi yaratmaya çalışılan bir reklam türüdür
Mustafa Kemal ATATÜRK
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yandex kim ne derse desin tabiri caizse "tırt" bir arama motorudur. Arama sonuçlarını doğru vermez. Kaliteli siteleri değil paralı siteleri kendi bünyesindeki siteleri sıralar ilk sayfalara. Yandexten tek kullandığım şey Yandex Disk'tir :D
Ayrıca yandexten indirilen dosyaların kurulumunda sürekli yandex elements denen zımbırtıyı zorla kurması beni çıldırtan şeylerden birisidir. Bence Türkiye'de bu da eksik olsun hiçbir şey kaybetmeyiz dediklerim arasındadır.