lostyazilim
tr.link

Yorumlar için eklenti

10 Mesajlar 1.094 Okunma
acebozum
tr.link

wdrleo wdrleo Back-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Full-stack Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 39 / 81
  • Ticaret 14, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Sitemde kullanmak için birisi yorum yaptığında ve ben bu yoruma bir cevap yazdığımda o kişiye mail atacak bir eklenti arıyorum.
Kendim yazmaya zamanım yok ve böyle bir eklenti olduğunu umuyorum ama bulamadım :) Kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz bir eklenti varsa önerilerinizi bekliyorum.

elektronikssl
webimgo

AvukatDenizCelik AvukatDenizCelik Belki Bir Gün Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 235 / 157
  • Ticaret 0, (%0)
izinsiz emaillerden kaçının, kendisi isterse yorumu takip eder diye düşünüyorum :) bunun için disqus var kod şeklinde onu ekleyebilirsin kendisi isterse işaretler ordan takip eder gelecek cevapları

Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz

• Üyelik 12.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 39 / 81
  • Ticaret 14, (%100)

AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı

izinsiz emaillerden kaçının, kendisi isterse yorumu takip eder diye düşünüyorum :) bunun için disqus var kod şeklinde onu ekleyebilirsin kendisi isterse işaretler ordan takip eder gelecek cevapları

İzinsiz olmasından kaçınmakta istiyorum hocam :) Bu yüzden zaten eklentinin bunu da soruyor olması gerekir yorum kısmında, disqus kullanmayı pek istemiyorum :)

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 235 / 157
  • Ticaret 0, (%0)

wdrleo adlı üyeden alıntı

İzinsiz olmasından kaçınmakta istiyorum hocam :) Bu yüzden zaten eklentinin bunu da soruyor olması gerekir yorum kısmında, disqus kullanmayı pek istemiyorum :)

aynen hocam olmadık olmaz artık rahatsız edici bir sürü eposta geliyor biriktiriyorum şahsen ben bu sıralar :) benim bildiğim tek disqus var ve bende sevmiyorum insanlar üye olcaz falan sanıyo yorum yapmak istesede yapmıyo

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 39 / 81
  • Ticaret 14, (%100)

aynen hocam olmadık olmaz artık rahatsız edici bir sürü eposta geliyor biriktiriyorum şahsen ben bu sıralar :) benim bildiğim tek disqus var ve bende sevmiyorum insanlar üye olcaz falan sanıyo yorum yapmak istesede yapmıyo

Aynen, aslında benim şuan attığım maillerde gereksiz değil :) Yani çoğu soru soruyor ve adam belki sonradan sitenin adını hatırlayamaz diye sorusunun cevaplandığına dair bir mail atıyorum. Ama bunu manuel yapmak kadar komik bir durum yok :) Oturup yazacak vakitte bulamıyorum işten ötürü, disqus gibi sistemleri de hem yorumların kendi veritabanım dururken başka yerde yayınlanmasından hemde insanların yaklaşımından dolayı kullanmak istemiyorum pek

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 235 / 157
  • Ticaret 0, (%0)
info@siteadresi.com tarzı bir emaile sahip olun o zaman pekte komik durmaz ama gmail.com ise gelen maile gülerim açıkçası :) üyelik sistemi var mı sitenizde ; üye olup soru sorabilsinler en kötü sitenize bakma imkanımız var mı

• Üyelik 12.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 39 / 81
  • Ticaret 14, (%100)

info@siteadresi.com tarzı bir emaile sahip olun o zaman pekte komik durmaz ama gmail.com ise gelen maile gülerim açıkçası :) üyelik sistemi var mı sitenizde ; üye olup soru sorabilsinler en kötü sitenize bakma imkanımız var mı

:) zaten böyle bir email adresinden gönderim sağlanıyor hocam. Öbür türlü olmaz o iş benim komik oluyor deme amacım programcı bir insanın böyle bi işi manuel yapması :) komik oluyor. Ama vakit olmayınca olmuyor işte :)
Siteyi profilime kaydettiğimi sanıyorum ama nicke tıklayarak gidebilirsiniz

• Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 235 / 157
  • Ticaret 0, (%0)
anladım hocam ; biraz vakit ayırıp kendiniz kodlarsınız gibi aslında güzelde olur her şeyi size ait . üyelik sistemi büyük fayda sağlar gibi veyahut soru - cevap bölümü yapın en kötü
wdrleo

kişi bu mesajı beğendi.

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Jetpack yorum özelliği iş görebilir. Eklenti yüklüyse o özelliği deneyebilirsiniz. Gelen yorumlarda ve yazıya atılan her yorumda bilgilendirme için 2 seçenek var. Ziyaretçi yorumuna cevap geldiğinde bilgilendirilmek istiyorsa işaretler. Ancak eklenti yüklü değilse sırf bu özellik için yüklemeyin.

• Üyelik 12.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 39 / 81
  • Ticaret 14, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Jetpack yorum özelliği iş görebilir. Eklenti yüklüyse o özelliği deneyebilirsiniz. Gelen yorumlarda ve yazıya atılan her yorumda bilgilendirme için 2 seçenek var. Ziyaretçi yorumuna cevap geldiğinde bilgilendirilmek istiyorsa işaretler. Ancak eklenti yüklü değilse sırf bu özellik için yüklemeyin.

Eklenti yüklü değil hocam :/

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al