anındahosting ile 3 yıldır hosting konusunda çalışıyorum. Güvenlikleri sms yollamaları falan süper diyebilirim. Size bir olay anlatmak isterim;
Üniversite öğrencisiyim ve okula gitmek için evden çıktım, benim sitemi hacklemişler saat 10 gibi falandı galiba anındahosting'den bir sms geldi ve hacklendiğini söyledi. Sms'i kapattım hemen aradılar beni böyle böyle diye bende rica edip siz düzeltir misiniz dedim herhangi bir "hayır" gibi ifade söylediklerini duymadım. Tamam emre bey hemen düzeltiyoruz dediler 2 dk içerisinde düzelttiler. Bu yüzden anındahosting'i herkese tavsiye ederim :)
Üniversite öğrencisiyim ve okula gitmek için evden çıktım, benim sitemi hacklemişler saat 10 gibi falandı galiba anındahosting'den bir sms geldi ve hacklendiğini söyledi. Sms'i kapattım hemen aradılar beni böyle böyle diye bende rica edip siz düzeltir misiniz dedim herhangi bir "hayır" gibi ifade söylediklerini duymadım. Tamam emre bey hemen düzeltiyoruz dediler 2 dk içerisinde düzelttiler. Bu yüzden anındahosting'i herkese tavsiye ederim :)
Merhaba,
Değerli yorumunuz için teşekkürler Emre bey, WP scirptinizin güncellemelerini yaparsanız hackleme vb. problemler olmaz sanırım bu olay başınızdan 1 defa geçti herzaman herkonuda yardımcı oluruz.
sitenizin tasarımı çok hoş ama üsteki tel numarası kaymış gibi duruyor renkler çok alıcı ama olsun önemli olan kalite
Merhaba,
Temamız şuan için çoklu satış yapan bir firmadan temin edilmiştir. Şuanki temamız geçicidir buradanda bildirmiş olalım çok hoş bir tema yazdırılıyor önümüzdeki aylarda bitmiş olacaktır müşteri paneli olsun tema olsun gerçekten profesyonel şekilde yaptırılmaktadır.
Konuya yorum yapan siz değerli müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz herzaman arkamızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Firma olarak elimizden geldiği kadar en kaliteli hizmeti 4 yıldır sizlere sunmaya çalışıyoruz.
Saygılar.