Bir gün arkadaşlarla oturuyoruz , ağa erkek erkeğiz, laf döndü dolaştı adult'a geldi. :)
Ben de şakasına, bugün bir kızla tanıştım da, şöyle oldu böyle oldu diyerek ince detayına kadar anlatmaya başladım. Ama nasıl atıyorum, öyle böyle değil. Olayı anlattım, milletin ağzı açık :)) Abi ne şanslısın, böyleleri bize denk gelmez falan derken ağzımdaki baklayı çıkarıp hepsi şakaydı yaa deyince :D :)) İçlerinden bir çoğu sen hikaye yaz, yazarsın da dedi. O aralar tabii genç zamanlarımız, ben 10-15 tane kadar yazmıştım böyle hikaye. Sonra aklım başına gelince hepsini silip attım o da ayrı mevzuu. :)
Hayal dünyan geniş olacak eğer adult yazacaksan.
Diğer türlü normal yaşam hikayesi diyorsan da, o biraz zor olabilir. Okuyucuyu meraklandırman lazım devamını okumaları için. Bunu nasıl yapacaksın soru o. Öyle bir hikaye yazmalısın ki ilk başlarda, okuyucu senin hikaye yazmanı beklemesi lazım. Sonra arada kötü hikayeler yazsan da affedecektir. Sonuçta sen onları bağlamış olacaksın.
Sosyal medya da aktif olmalısın, reklam vermelisin, edebiyat sayfalarına , şiir sayfalarına, twitter facebook profillerine mesela.
Hali hazırda hikayeler varsa okumak isterim. :)