Göze batsam ne olur hatta bölünmek istiyor olsam ne olur, adamlar açık açık çarşının içinde çatışan teröristi destekliyor polisi yuhluyor polise neden vurdun diye hesap soruyor ne yapabiliyorlar ki bunlara ? bölünmekten yana da değilim, batılıyım ve orada bana ait hiç bir şey yok. Valla bölmeye kimin gücü yeter kimin yetmez orasını da bilmiyorum, ne top yekün terör saldırısı var ne top yekün askeri operasyon var. Ne bölünebiliyoruz ne terörü bitirebiliyoruz .
Sen polisten askerden vur emrini alırsan o milletin de (PKK-Kürt her kürt pkk değildir lütfen ayırın ) bir yeri kalkar öyle erkeklik yapar sen bir tanesine sık orada bak ne değişiyor hoca TV'den gördüklerinle haberlerle boş yorum yapma bu ülkeyi kaç ülke birleşti Çanakkale'de geçemedi, bü ülkede terör biterdi siyaset olmasaydı sana 32. Gün Osman PAMUKOĞLU videosu izlemeni öneriyorum izle gör ama yok hala bölünebilir mi bilmem kürtler çizgiyi çizdi diyorsan seninle bir doğuya gidelim PKK'nın Gerçek kürt halkına ne adilikler yaptığını göstereyim..
2013 yılında bizzat Hakkari'de eğitim aldım, 2012 yılında Ankara Gölbaşın'da teori aldım ama şunu anladım ki 2012'de anlatılanlarla 2013'deki eğtimin alakası yokmuş
Ek Olarak:
Yazdıklarımın hiç bir satırında hiç bir cümlesinde, askere polise ateş açarlar haklılar falan demedim, buna benzer bir şey bile söylemedim. Ya okumadan yorumluyorsunuz ya da yazdıklarımı anlayamıyorsunuz. Tekrar okuyun hangi satırda böyle bir şey söylemişim bir gözden geçirin.
Kürtleri katleden bir örgütün nasıl oluyor da bugün kürt halkının çoğunluğundan neredeyse hepsinden destek alır hale geldiğini sorgulayın dedim.
Kürtleri katleden bir örgütün nasıl oluyor da bugün kürt halkının çoğunluğundan neredeyse hepsinden destek alır hale geldiğini sorgulayın dedim.
Sen bir git Hakkari'de yaşa Başkale'de yaşa ya bırak Hakkari'yi sonra gel de ki kürtler neden oy veriyor..?
Senin çocuğunu dağa kaçırsalar, eşinin namusuna baksalar sen naparsın