Yok hocam bence herkes kendi benliğine yakışır şekilde yorum yapıyor mesela forumumuza bir polis girse önce sizin sonra arkadaşlarımın ve şahsıma ait yorumları okusa sevinir bence şu unutmayın ister Türk olun ister Kürt ister PKK lı ister İsrail'li...
Bu ülke Türk Milleti çatısı altında herkesindir ancak dil, bayrak ve çizgiler asla değişmez değiştirilemeyecektir de...
Yorumlarınızı tekrar okuyun hele en baştakini sonra gelin kişilerin Türkçesini nasıl üye olduklarını sorgulayın açıkçası sizin yorumunuz ait biri ve hiç yorum atmayan cahil mi derseniz ben cahili alırım
Bu ülke Türk Milleti çatısı altında herkesindir ancak dil, bayrak ve çizgiler asla değişmez değiştirilemeyecektir de...
Yorumlarınızı tekrar okuyun hele en baştakini sonra gelin kişilerin Türkçesini nasıl üye olduklarını sorgulayın açıkçası sizin yorumunuz ait biri ve hiç yorum atmayan cahil mi derseniz ben cahili alırım
İstersen geçmiş yorumlarımı tekrar oku, en son şehit haberlerinin birinde bana daha önce terörist diyen bir arkadaş ve benden başka kimse yoktu ...