Ya hocam ne doğuya gitmesi ya doğuya seyahat eden insan bile bu kadar cahil konuşamaz
Ek Olarak:
Hoca beni senin yorumların ilgilendirmez ben askerime polisime milletime bayrağıma en ufak bir saygısızlık görürsem lafımı esirgemem senin en baştaki yorumun şuan seni bende belli etti belkide hatalı olduğumu düşünen arkadaşlarım vardır uyarsın beni siz haricinde ben nerde denk gelirsem geleyim vatanımı askerimi polisimi savunurum sizinde kimi savunduğunuzu çok iyi gördüm bakın sizlere çok ciddi bir teklifim var WM Aracın'da ilk olur masraflar bana ait sizleri götüreyim Hakkari'ye askeriyede kalırız bir görün halkla konuşun ne dersiniz..?
Ek Olarak:
Hoca beni senin yorumların ilgilendirmez ben askerime polisime milletime bayrağıma en ufak bir saygısızlık görürsem lafımı esirgemem senin en baştaki yorumun şuan seni bende belli etti belkide hatalı olduğumu düşünen arkadaşlarım vardır uyarsın beni siz haricinde ben nerde denk gelirsem geleyim vatanımı askerimi polisimi savunurum sizinde kimi savunduğunuzu çok iyi gördüm bakın sizlere çok ciddi bir teklifim var WM Aracın'da ilk olur masraflar bana ait sizleri götüreyim Hakkari'ye askeriyede kalırız bir görün halkla konuşun ne dersiniz..?
hala iftira atıyorsun, kendi kafandan senaryolar yazıyorsun bi de tehdit ediyorsun, kusura bakma ama hiç bir şey yapamazsın, üstelik askere ya da polise böyle bir olayda saygısızlık yapmamı gerektiren bir durumda yok. Hata yaptıklarını düşündüğümde zaten konusunu açıp paylaşıyorum düşüncelerimi söylüyorum, bu zaten öyle bir konu da değil eleştirim devletin yüz yıllık tutumunun ülkeyi getirdiği hal.
Ek Olarak:
Anadolu yakasındaki Kürtler :)
Kürt diye bölmek ayırmak yetmedi şimdi de Anadolu Yakası Kürtleri ve Avrupa Yakası Kürtleri diye tekrar bölüyorsunuz :D