LikeSend adlı üyeden alıntı

Tamam ben cahilim peki siz açıklayın, ne yaşandı da Tunceli de çarşı içinde insanlar polis-terörist çatışmasında teröristi tutacak hale geldi ?

Ben neden böyle bir durumda teröristi tutmam da orada halk teröristi tutar hale gelmiş ? Buyrun siz açıklayın

Tunceli'de bir grup PKK'lı polis merkezine ateş açtı ve kahraman polisimiz anında cevap verdi iki adet PKK'lı öldürüldü ve olayın ardından aldığım eğitimlere dayanarak olması gereken: amirler tarafından bütün birimlere dikkatli olunması ve çevre güvenliği sağlanması emri verildi. Ancak Tunceli halkı nasıl bir gözetim içindeyse sivil polislere neden vurdunuz siz kimsiniz dedi ki bu Tunceli halkı PKK'dır değil halkın içinde bulunan sivil PKK'lıların tepkisiydi polis kurallara uyarak sakinlikle giderken nesne atıldı ve havaya ateş açtı ki bu da kendisi korumak içindir sen halksan o polis seni koruyorsa saygı duymak ve onlara yardım etmen gerekirken böyle bir tepki vereno kesimin halk değil bak o kesimin PKK'ya destek veren kişiler olduğu belli oldu yeterince açık oldu mu hoca

PKK'nında sivil insanları vardır örgütlenme ve personel alımı yaparlar ayrıca sağlam istihbaratçıları vardır polisi bilmem ama orada özel kuvvetler olsaydı o insanlar da o yürek olamazdı çünkü PKK Özel Kuvvetin ne olduğunu çok iyi biliyor ;)

Burada yetkisi olmayan polisimiz var Allah yardımcısı olsun diyorum